Array ( [type] => 8192 [message] => mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead [file] => /home/viablog/public_html/blog/tag.php [line] => 43 )  طراحي سايت طراحي سايت

سورینت

سفارش طراحي سايت در مشهد

شما كه سراغ اين مقاله آمده ايد، پس يعني به اهميت داشتن سايت در كسب و كار خود و يا حتي شخص خود پي برده ايد. پس در اين مقاله نمي خواهم حوصله شما را با بيان گفتن مزايا و اهميت طراحي سايت سر ببرم. در اين مقاله مي خواهم به شما روش هاي طراحي وب سايت را بگويم و راهنمايي كنم كه بر اساس نياز خود، كدام روش براي شما بهتر است تا شركت هاي طراحي سايت به دليل عدم راهنمايي مناسب، سرمايه و وقت شما را به هدر ندهند. پس با من همراه باشيد تا بهترين راهنمايي را به شما كنم تا هنگام سفارش طراحي سايت در مشهد ، سرتان كلاه نرود!

فهرست مطالب اين مقاله:

·         بررسي هاي اوليه براي ساخت سايت

o        1. نياز ها، انتظارات و امكانات مد نظر شما چيست؟

o        2. وسعت كار شما و توسعه پذير بودن آن تا چه حد است؟

o        3. بودجه شما براي طراحي سايت چقدر است؟

·         روش هاي طراحي سايت

o        1. طراحي سايت با وردپرس و قالب آماده

o        2. طراحي سايت با وردپرس و قالب اختصاصي

o        3. طراحي سايت با سيستم اختصاصي و قالب آماده

o        4. طراحي سايت با سيستم اختصاصي و قالب اختصاصي

·         نياز هايي كه در هيچ كدام از روش ها تفاوتي ندارند

o        1. چند زبانه بودن

o        2. عضويت كاربران

o        3. فروشگاه ساده

o        4. فروشگاه فروش فايل ساده

o        5. سايت خبري و محتوايي

o        6. داشتن فرم هاي ساده

·         نكات مهم ديگري كه بايد هنگام سفارش طراحي سايت در مشهد بدانيد

o        1. سئو سايت با طراح سايت است يا خير؟!

o        2. طراحي تجربه كاربري با طراح سايت است يا خير؟!

o        3. درج محتوا در سايت با طراح سايت است يا خير؟!

o        4. پشتيباني فني سايت با كيست؟

·         چند سوال متداول كه هميشه پرسيده مي شود

o        هزينه طراحي سايت چقدر است؟

o        طراحي سايت با وردپرس بهتر است يا سيستم اختصاصي؟

o        طراحي سايت چقدر زمان مي برد؟

o        چرا اينقدر قيمت هاي طراحي سايت از سمت هر شركت متفاوت و گران و ارزان است؟

·         كلام آخر

بررسي هاي اوليه براي ساخت سايت

 

در طراحي سايت راه و روش هاي مختلفي وجود دارد كه در اين بخش مي خواهم شما را با اين روش ها آشنا كنم تا بتوانيد با توجه به نياز خود، تصميم بهتري بگيريد تا سرتان كلاه نرود! به طور كلي انتخاب روش طراحي سايت به چند مورد بستگي دارد. قبل از سفارش طراحي سايت در مشهد، بايد جواب سوالات زير را مشخص كنيد. البته اين كار بهتر است با مشاوره گرفتن از طراح سايت خود باشد.

1. نياز ها، انتظارات و امكانات مد نظر شما چيست؟

مهم ترين مسئله هنگام طراحي سايت مشخص كردن نياز هاي شما به عنوان مشتري است. يعني شما چه انتظاراتي از نظر عملكرد در سايت داريد. ما زمان ارائه مشاوره به مشتريان خود، يك جلسه به اين مسئله مي پردازيم تا نياز ها و امكانات سايت مد نظرشان را مشخص كنيم.

2. وسعت كار شما و توسعه پذير بودن آن تا چه حد است؟

بعد از مشخص شدن نياز ها، تقريبا بيش از نيمي از راه براي انتخاب روش طراحي سايت طي شده است و تقريبا مشخص است كه بهينه ترين حالت طراحي وب سايت كدام است. اما برخي از مشتريان ممكن است از طرف سازمان ها و شركت هاي بزرگي باشند و مي خواهند سرمايه گذاري بزرگي روي سايت انجام دهند و يك برنامه بلند مدت براي كسب و كار اينترنتي خود دارند. منظور من اين است كه اين گونه مشتريان شايد در ابتدا انتظارات بزرگي از سايت نداشته باشند اما با گذشت زمان و پيشرفت كسب و كار، نياز ها و امكانات جديد تري نياز دارند. پس بايد وسعت كار و برنامه مشتري مشخص شود.

3. بودجه شما براي طراحي سايت چقدر است؟

اگر شخصي كمال گرا هستيد و همه چيز را به بهترين شكل ممكن بخواهيد، پس بايد بودجه خوبي براي كار خود در نظر بگيريد. اما اگر بودجه و سرمايه مالي مسئله مهمي براي شما است، باز هم راهكار هايي وجود دارد كه از اين مسئله نيز به راحتي گذر كنيد و راه حل كاهش هزينه ها را در ساير بخش هاي اين مقاله به شما مي گويم. پس خيالتان راحت و نگران اين مسئله نيز نباشيد.

روش هاي طراحي سايت

 

براي سفارش طراحي سايت در مشهد، روش هاي مختلفي وجود دارد. در اين بخش انواع اين روش ها را به شما مي گوييم. البته تا حد زيادي انتخاب روش بر اساس نياز، وسعت و بودجه شما بستگي دارد.

1. طراحي سايت با وردپرس و قالب آماده

شايد بتوان گفت اين روش ساده ترين و سريع ترين روش طراحي سايت است. در اين روش با يك سيستم سايت ساز حرفه اي مانند وردپرس و خريداري يك قالب حرفه اي، يك سايت حرفه اي مي توانيد داشته باشيد.به دليل نيمه آماده بودن اين نوع سايت ها، زمان طراحي سايت بسيار كاهش پيدا مي كند و در نتيجه هزينه آن نيز كاهش پيدا مي كند. طراح سايت بايد قالب را در وردپرس نصب كند، سفارشي سازي هاي لازم براي سايت شما را در قالب اعمال كند، امكانات شما را به سايت اضافه كند، بخش ها و صفحات سايت شما را بچيند، عمليات بهينه سازي سايت مانند سئو فني، امنيت، افزايش سرعت و … را انجام دهد و سپس سايت شما آماده مي شود. مدت زمان لازم براي اين كار معمولا از 10 روز به بالا طول مي كشد و هر چه امكانات خاص تر داشته باشيد، اين مدت زمان و همچنين هزينه آن افزايش پيدا مي كند.

2. طراحي سايت با وردپرس و قالب اختصاصي

در اين روش طراحي سايت، از سيستم وردپرس استفاده مي شود كه بخش هايي از امكانات سايت را در خود دارد. اما قالب و ظاهر سايت به طور كاملا اختصاصي بر اساس برند و سليقه شما طراحي مي شود. در اين روش دست طراح سايت كمي باز تر است و تغييرات اختصاصي بيشتري مي تواند در سايت اعمال كند. البته اگر از نظر ظاهر حساسيت نداريد، نيازي به قالب اختصاصي نيست.

3. طراحي سايت با سيستم اختصاصي و قالب آماده

انتخاب اين روش بهتر است بر اساس نياز شما باشد تا بيخودي هزينه اضافي براي ساخت سايت صرف نكنيد! اين روش كاملا بستگي به نياز ها و امكانات شما دارد. در سايت هاي وردپرسي شما يك سري امكانات كه در تمامي سايت ها مي توانيد پيدا كنيد را به صورت آماده داريد. اما ممكن است شما نياز هايي خاص داشته باشيد. پس اگر نياز خاص داريد، بايد يك سايت بر اساس نياز ها و امكانات مدنظر شما ساخته شود. در اين روش امكانات و عملكرد سايت شما به صورت اختصاصي از پايه كد نويسي مي شود اما براي كاهش هزينه مي توانيد از قالب هاي آماده استفاده كنيد. يعني عملكرد سايت به صورت اختصاصي براي شما نوشته شده است اما ظاهر سايت از قالب هاي آماده استفاده مي شود. زمان اين پروژه ها نسبت به روش هاي قبلي بيشتر است.

4. طراحي سايت با سيستم اختصاصي و قالب اختصاصي

اين روش حرفه اي ترين روش طراحي سايت است. در اصل همان طراحي سايت حرفه اي به معناي واقعي كلمه است. شما به دليل داشتن نياز هاي خاص در سايت، عملكرد و امكانات سايت شما به صورت اختصاصي كدنويسي مي شود. همچنين قالب و ظاهر سايت نيز بر اساس برند و سليقه شما به صورت اختصاصي كار مي شود. اين روش زمان بيشتري براي طراحي سايت نياز دارد پس طبيعتا هزينه بيشتري براي طراحي سايت نياز است.

نياز هايي كه در هيچ كدام از روش ها تفاوتي ندارند

 

1. چند زبانه بودن

چند زبانه بودن سايت مسئله اي است كه ديگر رايج شده است و چه سايت وردپرسي داشته باشيد و چه سايت اختصاصي، تفاوتي وجود ندارد. يعني چند زبانه بودن صرفا مشخص كننده روش طراحي سايت نيست!

2. عضويت كاربران

در هر سايتي امكان عضويت كاربران وجود دارد. پس اين مسئله صرفا دليلي براي انتخاب روش طراحي وب سايت نيست.

3. فروشگاه ساده

فروشگاه اينترنتي آن قدر زياد شده است كه ديگر بسياري از امكانات لازم يك فروشگاه، در تمام سايت ها وجود دارد. پس اين امكان نيز به تنهايي مشخص كننده روش طراحي سايت نيست. البته منظور ما فروشگاه هاي ساده است كه كاربر محصولات را ببيند و تعدادي از آن ها سفارش دهد و تحويل بگيرد. اگر فروشگاهي با امكانات خاص نياز داريد، قضيه فرق مي كند.

4. فروشگاه فروش فايل ساده

يكي از جذاب ترين سايت ها، سايت هاي فروش فايل است. چرا كه زحمت اين نوع فروشگاه ها كم است و نيازي به ارسال بسته پستي، انبار داري و … ندارد. فايلي را مشتري خريداري مي كند و آن را دانلود مي كند. اين امكان نيز چيري نيست كه روش طراحي سايت را مشخص كند. البته باز هم اگر امكانات خاصي در اين نوع فروشگاه ها نياز داريد، داستان عوض مي شود!

5. سايت خبري و محتوايي

يك سايت كه بخش مقالات و مطالب داشته باشد، دسته بندي مطالب داشته باشد، كاربران آن ها را بخواند و بتوانند نظر بدهند. اين نوع سايت بسيار ساده است و علاوه بر اين كه روش طراحي سايت را مشخص نمي كند، بلكه بهينه ترين حالت استفاده از وردپرس است. طراحي سايت شركتي نيز جزو اين دسته مي باشند.

6. داشتن فرم هاي ساده

شما ممكن است در سايت خود يك سري فرم هايي داشته باشيد. مثلا يك سايت شركتي مي خواهيد كه داخل آن فرم نظر سنجي، فرم استخدام، فرم پرداخت آنلاين و … وجود داشته باشد. اين امكان نيز در تمام روش هاي طراحي سايت قابل پياده سازي است و به تنهايي مشخص كننده روش طراحي سايت نيست.

نكات مهم ديگري كه بايد هنگام سفارش طراحي سايت در مشهد بدانيد

 

1. سئو سايت با طراح سايت است يا خير؟!

سئو مهم ترين مسئله هر سايتي بايد باشد تا موفقيتش را به بهترين شكل ممكن برساند. اما سئو با طراح سايت است يا نه؟! سئو مجموعه كار هايي گسترده اي است كه با هم باعث بهبود سايت شما در موتور هاي جستجو مي شود. يك بخش از سئو مربوط به مسائل فني سايت مي شود كه اين مورد به طور كامل مربوط به طراح سايت است. طراح سايت بايد اين نكات فني را در كدنويسي و طراحي سايت رعايت كند تا بحث سئو تكنيكال يا سئو فني انجام شود. بخش ديگر سئو به نحوه درج محتوا و خود محتواي سايت مربوط مي شود كه اين مورد به شخصي كه قرار است محتوا در سايت درج كند و سايت را مديريت كند مربوط مي شود و طبيعتا كار طراح سايت نيست. بخش ديگر سئو تبليغات در سايت هاي ديگر و دريافت لينك از سوي ساير سايت ها است كه معمولا مدير سايت يا شخصي كه تبليغات و بازاريابي اينترنتي سايت شما را انجام مي دهد، بايد اين كار را پيش ببرد. پس سئو فني با طراح سايت است اما محتوا و تبليغات با مدير سايت. تيم مجموعه ما تمام نكات فني سئو را در پروژه ها پياده مي كند.

2. طراحي تجربه كاربري با طراح سايت است يا خير؟!

طراحي تجربه كاربري يا UX به علمي گفته مي شود كه باعث مي شود كاربر در سايت به بهترين شكل ممكن رفتار كند و به سمت هدفي كه ما در سايت داريم هدايت شود. مثلا اگر هدف عضويت است، پس بايد به ساده ترين شكل ممكن كاربر بتواند عضو شود. يا اگر قرار است محصولي خريد كند، به ساده ترين شكل ممكن و بهينه ترين حالت سفارش خود را ثبت كند. اين موارد مربوط به طراح سايت، و البته اگر كمي تخصصي تر بگويم، طراح قالب مربوط مي شود. اين شخص بايد المان هاي صفحات، رنگ بندي، فرم ها و … را طوري در سايت بچيند كه به كاربر تجربه خوبي منتقل كند و كار را براي كاربر آسان كند تا شما نتيجه بهتري از سايت بگيريد. شركت ما نيز طراحي سايت و چيدمان آن را بر اساس علم UX انجام مي دهد.

3. درج محتوا در سايت با طراح سايت است يا خير؟!

شركت ما تعدادي از محتواي اوليه را در سايت براي مشتري درج مي كند اما اين كار وظيفه طراح سايت نيست. طراح سايت بستر مناسب درج محتوا را فراهم مي كند و آن مدير سايت است كه بايد محتوا را در سايت درج كند.

4. پشتيباني فني سايت با كيست؟

طبيعتا سايت به پشتيباني نياز دارد تا اگر امكانات جديد نياز بود يا حتي اگر مشكلي پيش آمد، بتوانيد در زمان سريع آن را حل كنيد. قرارداد پشتيباني ها معمولا به صورت ساليانه بسته مي شود و طراح وب سايت به ازاي دريافت مبلغي، پشتيباني فني سايت را قبول مي كند.

چند سوال متداول كه هميشه پرسيده مي شود!

هزينه طراحي سايت چقدر است؟

هزينه طراحي سايت بر اساس نوع سايت، امكانات و ابزار هاي مورد استفاده محاسبه مي شود. مثلا هزينه طراحي سايت شركتي با هزينه طراحي فروشگاه اينترنتي متفاوت است. از بخش تعرفه هاي طراحي سايت در سايت ما مي توانيد قيمت ها را ببينيد.

طراحي سايت با وردپرس بهتر است يا سيستم اختصاصي؟

پاسخ اين سوال بستگي به امكانات مدنظر شما و همچنين بودجه شما دارد. اگر امكانات خاص و پيچيده اي نياز نداريد، وردپرس انتخاب معقولانه اي است اما اگر امكانات خاص و نويني مد نظر شماست، بهتر است از سيستم اختصاصي استفاده شود. طبيعتا سي ام اس هاي اختصاصي به دليل زمان بر بودن طراحي آن ها، قيمت بالاتري دارند.

طراحي سايت چقدر زمان مي برد؟

باز هم بستگي به امكانات پروژه دارد. معمولا مي توان طراحي سايت با وردپرس را در حدود 2 هفته انجام داد. اما اگر امكانات پيچيده تري نياز داشته باشيد يا سي ام اس اختصاصي بخواهيد، اين مدت ميتواند بيش از يك ماه باشد.

چرا اينقدر قيمت هاي طراحي سايت از سمت هر شركت متفاوت و گران و ارزان است؟

قيمت هاي بسيار بالا معمولا به دليل برند هاي معروف هستند. گاهي اوقات كيفيت اين برند ها هم از برند هاي معمولي پايين تر است! قيمت هاي بسيار پايين هم به خاطر نداشتن تجربه و صرفا جمع كردن نمونه كار انجام مي شود و هميشه اين گونه سايت ها موقتي هستند و براي مشتري سودمند نيستند. پيشنهاد ميكنم تعرفه هاي سايت ما را مشاهده كنيد. سعي كرده ايم قيمتي كاملا معقولانه و با كيفيت بالا ارائه دهيم.

كلام آخر:

من سعي كردم تمام آن تجربياتي كه در اين سال ها از پروژه ها و مشتريان به دست آورده ايم را با شما به اشتراك بگذارم تا شما به عنوان مشتري طراحي وب سايت بتوانيد با ديد بهتري به سفارش طراحي سايت در مشهد بپردازيد. در پايان اگر سوال يا ابهامي داريد، خوشحال مي شوم كه در قسمت نظرات همين مطلب با من در ميان بگذاريد تا بتوانم شما را راهنمايي كنم. همچنين اگر نياز به مشاوره تلفني براي طراحي سايت خود داريد، همين حالا تلفن خود برداريد و با شماره ما تماس بگيريد تا بتوانيم بهتر شما را راهنمايي كنيم. اگر ما نيز قرار نيست سايت شما را طراحي كنيم، لطفا اين نكات بيان شده در اين مقاله را مد نظر داشته باشيد تا مشكلي برايتان پيش نيايد.

 

شما كه سراغ اين مقاله آمده ايد، پس يعني به اهميت داشتن سايت در كسب و كار خود و يا حتي شخص خود پي برده ايد. پس در اين مقاله نمي خواهم حوصله شما را با بيان گفتن مزايا و اهميت طراحي سايت سر ببرم. در اين مقاله مي خواهم به شما روش هاي طراحي وب سايت را بگويم و راهنمايي كنم كه بر اساس نياز خود، كدام روش براي شما بهتر است تا شركت هاي طراحي سايت به دليل عدم راهنمايي مناسب، سرمايه و وقت شما را به هدر ندهند. پس با من همراه باشيد تا بهترين راهنمايي را به شما كنم تا هنگام سفارش طراحي سايت در مشهد ، سرتان كلاه نرود!

فهرست مطالب اين مقاله:

·         بررسي هاي اوليه براي ساخت سايت

o        1. نياز ها، انتظارات و امكانات مد نظر شما چيست؟

o        2. وسعت كار شما و توسعه پذير بودن آن تا چه حد است؟

o        3. بودجه شما براي طراحي سايت چقدر است؟

·         روش هاي طراحي سايت

o        1. طراحي سايت با وردپرس و قالب آماده

o        2. طراحي سايت با وردپرس و قالب اختصاصي

o        3. طراحي سايت با سيستم اختصاصي و قالب آماده

o        4. طراحي سايت با سيستم اختصاصي و قالب اختصاصي

·         نياز هايي كه در هيچ كدام از روش ها تفاوتي ندارند

o        1. چند زبانه بودن

o        2. عضويت كاربران

o        3. فروشگاه ساده

o        4. فروشگاه فروش فايل ساده

o        5. سايت خبري و محتوايي

o        6. داشتن فرم هاي ساده

·         نكات مهم ديگري كه بايد هنگام سفارش طراحي سايت در مشهد بدانيد

o        1. سئو سايت با طراح سايت است يا خير؟!

o        2. طراحي تجربه كاربري با طراح سايت است يا خير؟!

o        3. درج محتوا در سايت با طراح سايت است يا خير؟!

o        4. پشتيباني فني سايت با كيست؟

·         چند سوال متداول كه هميشه پرسيده مي شود

o        هزينه طراحي سايت چقدر است؟

o        طراحي سايت با وردپرس بهتر است يا سيستم اختصاصي؟

o        طراحي سايت چقدر زمان مي برد؟

o        چرا اينقدر قيمت هاي طراحي سايت از سمت هر شركت متفاوت و گران و ارزان است؟

·         كلام آخر

بررسي هاي اوليه براي ساخت سايت

 

در طراحي سايت راه و روش هاي مختلفي وجود دارد كه در اين بخش مي خواهم شما را با اين روش ها آشنا كنم تا بتوانيد با توجه به نياز خود، تصميم بهتري بگيريد تا سرتان كلاه نرود! به طور كلي انتخاب روش طراحي سايت به چند مورد بستگي دارد. قبل از سفارش طراحي سايت در مشهد، بايد جواب سوالات زير را مشخص كنيد. البته اين كار بهتر است با مشاوره گرفتن از طراح سايت خود باشد.

1. نياز ها، انتظارات و امكانات مد نظر شما چيست؟

مهم ترين مسئله هنگام طراحي سايت مشخص كردن نياز هاي شما به عنوان مشتري است. يعني شما چه انتظاراتي از نظر عملكرد در سايت داريد. ما زمان ارائه مشاوره به مشتريان خود، يك جلسه به اين مسئله مي پردازيم تا نياز ها و امكانات سايت مد نظرشان را مشخص كنيم.

2. وسعت كار شما و توسعه پذير بودن آن تا چه حد است؟

بعد از مشخص شدن نياز ها، تقريبا بيش از نيمي از راه براي انتخاب روش طراحي سايت طي شده است و تقريبا مشخص است كه بهينه ترين حالت طراحي وب سايت كدام است. اما برخي از مشتريان ممكن است از طرف سازمان ها و شركت هاي بزرگي باشند و مي خواهند سرمايه گذاري بزرگي روي سايت انجام دهند و يك برنامه بلند مدت براي كسب و كار اينترنتي خود دارند. منظور من اين است كه اين گونه مشتريان شايد در ابتدا انتظارات بزرگي از سايت نداشته باشند اما با گذشت زمان و پيشرفت كسب و كار، نياز ها و امكانات جديد تري نياز دارند. پس بايد وسعت كار و برنامه مشتري مشخص شود.

3. بودجه شما براي طراحي سايت چقدر است؟

اگر شخصي كمال گرا هستيد و همه چيز را به بهترين شكل ممكن بخواهيد، پس بايد بودجه خوبي براي كار خود در نظر بگيريد. اما اگر بودجه و سرمايه مالي مسئله مهمي براي شما است، باز هم راهكار هايي وجود دارد كه از اين مسئله نيز به راحتي گذر كنيد و راه حل كاهش هزينه ها را در ساير بخش هاي اين مقاله به شما مي گويم. پس خيالتان راحت و نگران اين مسئله نيز نباشيد.

روش هاي طراحي سايت

 

براي سفارش طراحي سايت در مشهد، روش هاي مختلفي وجود دارد. در اين بخش انواع اين روش ها را به شما مي گوييم. البته تا حد زيادي انتخاب روش بر اساس نياز، وسعت و بودجه شما بستگي دارد.

1. طراحي سايت با وردپرس و قالب آماده

شايد بتوان گفت اين روش ساده ترين و سريع ترين روش طراحي سايت است. در اين روش با يك سيستم سايت ساز حرفه اي مانند وردپرس و خريداري يك قالب حرفه اي، يك سايت حرفه اي مي توانيد داشته باشيد.به دليل نيمه آماده بودن اين نوع سايت ها، زمان طراحي سايت بسيار كاهش پيدا مي كند و در نتيجه هزينه آن نيز كاهش پيدا مي كند. طراح سايت بايد قالب را در وردپرس نصب كند، سفارشي سازي هاي لازم براي سايت شما را در قالب اعمال كند، امكانات شما را به سايت اضافه كند، بخش ها و صفحات سايت شما را بچيند، عمليات بهينه سازي سايت مانند سئو فني، امنيت، افزايش سرعت و … را انجام دهد و سپس سايت شما آماده مي شود. مدت زمان لازم براي اين كار معمولا از 10 روز به بالا طول مي كشد و هر چه امكانات خاص تر داشته باشيد، اين مدت زمان و همچنين هزينه آن افزايش پيدا مي كند.

2. طراحي سايت با وردپرس و قالب اختصاصي

در اين روش طراحي سايت، از سيستم وردپرس استفاده مي شود كه بخش هايي از امكانات سايت را در خود دارد. اما قالب و ظاهر سايت به طور كاملا اختصاصي بر اساس برند و سليقه شما طراحي مي شود. در اين روش دست طراح سايت كمي باز تر است و تغييرات اختصاصي بيشتري مي تواند در سايت اعمال كند. البته اگر از نظر ظاهر حساسيت نداريد، نيازي به قالب اختصاصي نيست.

3. طراحي سايت با سيستم اختصاصي و قالب آماده

انتخاب اين روش بهتر است بر اساس نياز شما باشد تا بيخودي هزينه اضافي براي ساخت سايت صرف نكنيد! اين روش كاملا بستگي به نياز ها و امكانات شما دارد. در سايت هاي وردپرسي شما يك سري امكانات كه در تمامي سايت ها مي توانيد پيدا كنيد را به صورت آماده داريد. اما ممكن است شما نياز هايي خاص داشته باشيد. پس اگر نياز خاص داريد، بايد يك سايت بر اساس نياز ها و امكانات مدنظر شما ساخته شود. در اين روش امكانات و عملكرد سايت شما به صورت اختصاصي از پايه كد نويسي مي شود اما براي كاهش هزينه مي توانيد از قالب هاي آماده استفاده كنيد. يعني عملكرد سايت به صورت اختصاصي براي شما نوشته شده است اما ظاهر سايت از قالب هاي آماده استفاده مي شود. زمان اين پروژه ها نسبت به روش هاي قبلي بيشتر است.

4. طراحي سايت با سيستم اختصاصي و قالب اختصاصي

اين روش حرفه اي ترين روش طراحي سايت است. در اصل همان طراحي سايت حرفه اي به معناي واقعي كلمه است. شما به دليل داشتن نياز هاي خاص در سايت، عملكرد و امكانات سايت شما به صورت اختصاصي كدنويسي مي شود. همچنين قالب و ظاهر سايت نيز بر اساس برند و سليقه شما به صورت اختصاصي كار مي شود. اين روش زمان بيشتري براي طراحي سايت نياز دارد پس طبيعتا هزينه بيشتري براي طراحي سايت نياز است.

نياز هايي كه در هيچ كدام از روش ها تفاوتي ندارند

 

1. چند زبانه بودن

چند زبانه بودن سايت مسئله اي است كه ديگر رايج شده است و چه سايت وردپرسي داشته باشيد و چه سايت اختصاصي، تفاوتي وجود ندارد. يعني چند زبانه بودن صرفا مشخص كننده روش طراحي سايت نيست!

2. عضويت كاربران

در هر سايتي امكان عضويت كاربران وجود دارد. پس اين مسئله صرفا دليلي براي انتخاب روش طراحي وب سايت نيست.

3. فروشگاه ساده

فروشگاه اينترنتي آن قدر زياد شده است كه ديگر بسياري از امكانات لازم يك فروشگاه، در تمام سايت ها وجود دارد. پس اين امكان نيز به تنهايي مشخص كننده روش طراحي سايت نيست. البته منظور ما فروشگاه هاي ساده است كه كاربر محصولات را ببيند و تعدادي از آن ها سفارش دهد و تحويل بگيرد. اگر فروشگاهي با امكانات خاص نياز داريد، قضيه فرق مي كند.

4. فروشگاه فروش فايل ساده

يكي از جذاب ترين سايت ها، سايت هاي فروش فايل است. چرا كه زحمت اين نوع فروشگاه ها كم است و نيازي به ارسال بسته پستي، انبار داري و … ندارد. فايلي را مشتري خريداري مي كند و آن را دانلود مي كند. اين امكان نيز چيري نيست كه روش طراحي سايت را مشخص كند. البته باز هم اگر امكانات خاصي در اين نوع فروشگاه ها نياز داريد، داستان عوض مي شود!

5. سايت خبري و محتوايي

يك سايت كه بخش مقالات و مطالب داشته باشد، دسته بندي مطالب داشته باشد، كاربران آن ها را بخواند و بتوانند نظر بدهند. اين نوع سايت بسيار ساده است و علاوه بر اين كه روش طراحي سايت را مشخص نمي كند، بلكه بهينه ترين حالت استفاده از وردپرس است. طراحي سايت شركتي نيز جزو اين دسته مي باشند.

6. داشتن فرم هاي ساده

شما ممكن است در سايت خود يك سري فرم هايي داشته باشيد. مثلا يك سايت شركتي مي خواهيد كه داخل آن فرم نظر سنجي، فرم استخدام، فرم پرداخت آنلاين و … وجود داشته باشد. اين امكان نيز در تمام روش هاي طراحي سايت قابل پياده سازي است و به تنهايي مشخص كننده روش طراحي سايت نيست.

نكات مهم ديگري كه بايد هنگام سفارش طراحي سايت در مشهد بدانيد

 

1. سئو سايت با طراح سايت است يا خير؟!

سئو مهم ترين مسئله هر سايتي بايد باشد تا موفقيتش را به بهترين شكل ممكن برساند. اما سئو با طراح سايت است يا نه؟! سئو مجموعه كار هايي گسترده اي است كه با هم باعث بهبود سايت شما در موتور هاي جستجو مي شود. يك بخش از سئو مربوط به مسائل فني سايت مي شود كه اين مورد به طور كامل مربوط به طراح سايت است. طراح سايت بايد اين نكات فني را در كدنويسي و طراحي سايت رعايت كند تا بحث سئو تكنيكال يا سئو فني انجام شود. بخش ديگر سئو به نحوه درج محتوا و خود محتواي سايت مربوط مي شود كه اين مورد به شخصي كه قرار است محتوا در سايت درج كند و سايت را مديريت كند مربوط مي شود و طبيعتا كار طراح سايت نيست. بخش ديگر سئو تبليغات در سايت هاي ديگر و دريافت لينك از سوي ساير سايت ها است كه معمولا مدير سايت يا شخصي كه تبليغات و بازاريابي اينترنتي سايت شما را انجام مي دهد، بايد اين كار را پيش ببرد. پس سئو فني با طراح سايت است اما محتوا و تبليغات با مدير سايت. تيم مجموعه ما تمام نكات فني سئو را در پروژه ها پياده مي كند.

2. طراحي تجربه كاربري با طراح سايت است يا خير؟!

طراحي تجربه كاربري يا UX به علمي گفته مي شود كه باعث مي شود كاربر در سايت به بهترين شكل ممكن رفتار كند و به سمت هدفي كه ما در سايت داريم هدايت شود. مثلا اگر هدف عضويت است، پس بايد به ساده ترين شكل ممكن كاربر بتواند عضو شود. يا اگر قرار است محصولي خريد كند، به ساده ترين شكل ممكن و بهينه ترين حالت سفارش خود را ثبت كند. اين موارد مربوط به طراح سايت، و البته اگر كمي تخصصي تر بگويم، طراح قالب مربوط مي شود. اين شخص بايد المان هاي صفحات، رنگ بندي، فرم ها و … را طوري در سايت بچيند كه به كاربر تجربه خوبي منتقل كند و كار را براي كاربر آسان كند تا شما نتيجه بهتري از سايت بگيريد. شركت ما نيز طراحي سايت و چيدمان آن را بر اساس علم UX انجام مي دهد.

3. درج محتوا در سايت با طراح سايت است يا خير؟!

شركت ما تعدادي از محتواي اوليه را در سايت براي مشتري درج مي كند اما اين كار وظيفه طراح سايت نيست. طراح سايت بستر مناسب درج محتوا را فراهم مي كند و آن مدير سايت است كه بايد محتوا را در سايت درج كند.

4. پشتيباني فني سايت با كيست؟

طبيعتا سايت به پشتيباني نياز دارد تا اگر امكانات جديد نياز بود يا حتي اگر مشكلي پيش آمد، بتوانيد در زمان سريع آن را حل كنيد. قرارداد پشتيباني ها معمولا به صورت ساليانه بسته مي شود و طراح وب سايت به ازاي دريافت مبلغي، پشتيباني فني سايت را قبول مي كند.

چند سوال متداول كه هميشه پرسيده مي شود!

هزينه طراحي سايت چقدر است؟

هزينه طراحي سايت بر اساس نوع سايت، امكانات و ابزار هاي مورد استفاده محاسبه مي شود. مثلا هزينه طراحي سايت شركتي با هزينه طراحي فروشگاه اينترنتي متفاوت است. از بخش تعرفه هاي طراحي سايت در سايت ما مي توانيد قيمت ها را ببينيد.

طراحي سايت با وردپرس بهتر است يا سيستم اختصاصي؟

پاسخ اين سوال بستگي به امكانات مدنظر شما و همچنين بودجه شما دارد. اگر امكانات خاص و پيچيده اي نياز نداريد، وردپرس انتخاب معقولانه اي است اما اگر امكانات خاص و نويني مد نظر شماست، بهتر است از سيستم اختصاصي استفاده شود. طبيعتا سي ام اس هاي اختصاصي به دليل زمان بر بودن طراحي آن ها، قيمت بالاتري دارند.

طراحي سايت چقدر زمان مي برد؟

باز هم بستگي به امكانات پروژه دارد. معمولا مي توان طراحي سايت با وردپرس را در حدود 2 هفته انجام داد. اما اگر امكانات پيچيده تري نياز داشته باشيد يا سي ام اس اختصاصي بخواهيد، اين مدت ميتواند بيش از يك ماه باشد.

چرا اينقدر قيمت هاي طراحي سايت از سمت هر شركت متفاوت و گران و ارزان است؟

قيمت هاي بسيار بالا معمولا به دليل برند هاي معروف هستند. گاهي اوقات كيفيت اين برند ها هم از برند هاي معمولي پايين تر است! قيمت هاي بسيار پايين هم به خاطر نداشتن تجربه و صرفا جمع كردن نمونه كار انجام مي شود و هميشه اين گونه سايت ها موقتي هستند و براي مشتري سودمند نيستند. پيشنهاد ميكنم تعرفه هاي سايت ما را مشاهده كنيد. سعي كرده ايم قيمتي كاملا معقولانه و با كيفيت بالا ارائه دهيم.

كلام آخر:

من سعي كردم تمام آن تجربياتي كه در اين سال ها از پروژه ها و مشتريان به دست آورده ايم را با شما به اشتراك بگذارم تا شما به عنوان مشتري طراحي وب سايت بتوانيد با ديد بهتري به سفارش طراحي سايت در مشهد بپردازيد. در پايان اگر سوال يا ابهامي داريد، خوشحال مي شوم كه در قسمت نظرات همين مطلب با من در ميان بگذاريد تا بتوانم شما را راهنمايي كنم. همچنين اگر نياز به مشاوره تلفني براي طراحي سايت خود داريد، همين حالا تلفن خود برداريد و با شماره ما تماس بگيريد تا بتوانيم بهتر شما را راهنمايي كنيم. اگر ما نيز قرار نيست سايت شما را طراحي كنيم، لطفا اين نكات بيان شده در اين مقاله را مد نظر داشته باشيد تا مشكلي برايتان پيش نيايد.

 

شما كه سراغ اين مقاله آمده ايد، پس يعني به اهميت داشتن سايت در كسب و كار خود و يا حتي شخص خود پي برده ايد. پس در اين مقاله نمي خواهم حوصله شما را با بيان گفتن مزايا و اهميت طراحي سايت سر ببرم. در اين مقاله مي خواهم به شما روش هاي طراحي وب سايت را بگويم و راهنمايي كنم كه بر اساس نياز خود، كدام روش براي شما بهتر است تا شركت هاي طراحي سايت به دليل عدم راهنمايي مناسب، سرمايه و وقت شما را به هدر ندهند. پس با من همراه باشيد تا بهترين راهنمايي را به شما كنم تا هنگام سفارش طراحي سايت در مشهد ، سرتان كلاه نرود!

فهرست مطالب اين مقاله:

·         بررسي هاي اوليه براي ساخت سايت

o        1. نياز ها، انتظارات و امكانات مد نظر شما چيست؟

o        2. وسعت كار شما و توسعه پذير بودن آن تا چه حد است؟

o        3. بودجه شما براي طراحي سايت چقدر است؟

·         روش هاي طراحي سايت

o        1. طراحي سايت با وردپرس و قالب آماده

o        2. طراحي سايت با وردپرس و قالب اختصاصي

o        3. طراحي سايت با سيستم اختصاصي و قالب آماده

o        4. طراحي سايت با سيستم اختصاصي و قالب اختصاصي

·         نياز هايي كه در هيچ كدام از روش ها تفاوتي ندارند

o        1. چند زبانه بودن

o        2. عضويت كاربران

o        3. فروشگاه ساده

o        4. فروشگاه فروش فايل ساده

o        5. سايت خبري و محتوايي

o        6. داشتن فرم هاي ساده

·         نكات مهم ديگري كه بايد هنگام سفارش طراحي سايت در مشهد بدانيد

o        1. سئو سايت با طراح سايت است يا خير؟!

o        2. طراحي تجربه كاربري با طراح سايت است يا خير؟!

o        3. درج محتوا در سايت با طراح سايت است يا خير؟!

o        4. پشتيباني فني سايت با كيست؟

·         چند سوال متداول كه هميشه پرسيده مي شود

o        هزينه طراحي سايت چقدر است؟

o        طراحي سايت با وردپرس بهتر است يا سيستم اختصاصي؟

o        طراحي سايت چقدر زمان مي برد؟

o        چرا اينقدر قيمت هاي طراحي سايت از سمت هر شركت متفاوت و گران و ارزان است؟

·         كلام آخر

بررسي هاي اوليه براي ساخت سايت

 

در طراحي سايت راه و روش هاي مختلفي وجود دارد كه در اين بخش مي خواهم شما را با اين روش ها آشنا كنم تا بتوانيد با توجه به نياز خود، تصميم بهتري بگيريد تا سرتان كلاه نرود! به طور كلي انتخاب روش طراحي سايت به چند مورد بستگي دارد. قبل از سفارش طراحي سايت در مشهد، بايد جواب سوالات زير را مشخص كنيد. البته اين كار بهتر است با مشاوره گرفتن از طراح سايت خود باشد.

1. نياز ها، انتظارات و امكانات مد نظر شما چيست؟

مهم ترين مسئله هنگام طراحي سايت مشخص كردن نياز هاي شما به عنوان مشتري است. يعني شما چه انتظاراتي از نظر عملكرد در سايت داريد. ما زمان ارائه مشاوره به مشتريان خود، يك جلسه به اين مسئله مي پردازيم تا نياز ها و امكانات سايت مد نظرشان را مشخص كنيم.

2. وسعت كار شما و توسعه پذير بودن آن تا چه حد است؟

بعد از مشخص شدن نياز ها، تقريبا بيش از نيمي از راه براي انتخاب روش طراحي سايت طي شده است و تقريبا مشخص است كه بهينه ترين حالت طراحي وب سايت كدام است. اما برخي از مشتريان ممكن است از طرف سازمان ها و شركت هاي بزرگي باشند و مي خواهند سرمايه گذاري بزرگي روي سايت انجام دهند و يك برنامه بلند مدت براي كسب و كار اينترنتي خود دارند. منظور من اين است كه اين گونه مشتريان شايد در ابتدا انتظارات بزرگي از سايت نداشته باشند اما با گذشت زمان و پيشرفت كسب و كار، نياز ها و امكانات جديد تري نياز دارند. پس بايد وسعت كار و برنامه مشتري مشخص شود.

3. بودجه شما براي طراحي سايت چقدر است؟

اگر شخصي كمال گرا هستيد و همه چيز را به بهترين شكل ممكن بخواهيد، پس بايد بودجه خوبي براي كار خود در نظر بگيريد. اما اگر بودجه و سرمايه مالي مسئله مهمي براي شما است، باز هم راهكار هايي وجود دارد كه از اين مسئله نيز به راحتي گذر كنيد و راه حل كاهش هزينه ها را در ساير بخش هاي اين مقاله به شما مي گويم. پس خيالتان راحت و نگران اين مسئله نيز نباشيد.

روش هاي طراحي سايت

 

براي سفارش طراحي سايت در مشهد، روش هاي مختلفي وجود دارد. در اين بخش انواع اين روش ها را به شما مي گوييم. البته تا حد زيادي انتخاب روش بر اساس نياز، وسعت و بودجه شما بستگي دارد.

1. طراحي سايت با وردپرس و قالب آماده

شايد بتوان گفت اين روش ساده ترين و سريع ترين روش طراحي سايت است. در اين روش با يك سيستم سايت ساز حرفه اي مانند وردپرس و خريداري يك قالب حرفه اي، يك سايت حرفه اي مي توانيد داشته باشيد.به دليل نيمه آماده بودن اين نوع سايت ها، زمان طراحي سايت بسيار كاهش پيدا مي كند و در نتيجه هزينه آن نيز كاهش پيدا مي كند. طراح سايت بايد قالب را در وردپرس نصب كند، سفارشي سازي هاي لازم براي سايت شما را در قالب اعمال كند، امكانات شما را به سايت اضافه كند، بخش ها و صفحات سايت شما را بچيند، عمليات بهينه سازي سايت مانند سئو فني، امنيت، افزايش سرعت و … را انجام دهد و سپس سايت شما آماده مي شود. مدت زمان لازم براي اين كار معمولا از 10 روز به بالا طول مي كشد و هر چه امكانات خاص تر داشته باشيد، اين مدت زمان و همچنين هزينه آن افزايش پيدا مي كند.

2. طراحي سايت با وردپرس و قالب اختصاصي

در اين روش طراحي سايت، از سيستم وردپرس استفاده مي شود كه بخش هايي از امكانات سايت را در خود دارد. اما قالب و ظاهر سايت به طور كاملا اختصاصي بر اساس برند و سليقه شما طراحي مي شود. در اين روش دست طراح سايت كمي باز تر است و تغييرات اختصاصي بيشتري مي تواند در سايت اعمال كند. البته اگر از نظر ظاهر حساسيت نداريد، نيازي به قالب اختصاصي نيست.

3. طراحي سايت با سيستم اختصاصي و قالب آماده

انتخاب اين روش بهتر است بر اساس نياز شما باشد تا بيخودي هزينه اضافي براي ساخت سايت صرف نكنيد! اين روش كاملا بستگي به نياز ها و امكانات شما دارد. در سايت هاي وردپرسي شما يك سري امكانات كه در تمامي سايت ها مي توانيد پيدا كنيد را به صورت آماده داريد. اما ممكن است شما نياز هايي خاص داشته باشيد. پس اگر نياز خاص داريد، بايد يك سايت بر اساس نياز ها و امكانات مدنظر شما ساخته شود. در اين روش امكانات و عملكرد سايت شما به صورت اختصاصي از پايه كد نويسي مي شود اما براي كاهش هزينه مي توانيد از قالب هاي آماده استفاده كنيد. يعني عملكرد سايت به صورت اختصاصي براي شما نوشته شده است اما ظاهر سايت از قالب هاي آماده استفاده مي شود. زمان اين پروژه ها نسبت به روش هاي قبلي بيشتر است.

4. طراحي سايت با سيستم اختصاصي و قالب اختصاصي

اين روش حرفه اي ترين روش طراحي سايت است. در اصل همان طراحي سايت حرفه اي به معناي واقعي كلمه است. شما به دليل داشتن نياز هاي خاص در سايت، عملكرد و امكانات سايت شما به صورت اختصاصي كدنويسي مي شود. همچنين قالب و ظاهر سايت نيز بر اساس برند و سليقه شما به صورت اختصاصي كار مي شود. اين روش زمان بيشتري براي طراحي سايت نياز دارد پس طبيعتا هزينه بيشتري براي طراحي سايت نياز است.

نياز هايي كه در هيچ كدام از روش ها تفاوتي ندارند

 

1. چند زبانه بودن

چند زبانه بودن سايت مسئله اي است كه ديگر رايج شده است و چه سايت وردپرسي داشته باشيد و چه سايت اختصاصي، تفاوتي وجود ندارد. يعني چند زبانه بودن صرفا مشخص كننده روش طراحي سايت نيست!

2. عضويت كاربران

در هر سايتي امكان عضويت كاربران وجود دارد. پس اين مسئله صرفا دليلي براي انتخاب روش طراحي وب سايت نيست.

3. فروشگاه ساده

فروشگاه اينترنتي آن قدر زياد شده است كه ديگر بسياري از امكانات لازم يك فروشگاه، در تمام سايت ها وجود دارد. پس اين امكان نيز به تنهايي مشخص كننده روش طراحي سايت نيست. البته منظور ما فروشگاه هاي ساده است كه كاربر محصولات را ببيند و تعدادي از آن ها سفارش دهد و تحويل بگيرد. اگر فروشگاهي با امكانات خاص نياز داريد، قضيه فرق مي كند.

4. فروشگاه فروش فايل ساده

يكي از جذاب ترين سايت ها، سايت هاي فروش فايل است. چرا كه زحمت اين نوع فروشگاه ها كم است و نيازي به ارسال بسته پستي، انبار داري و … ندارد. فايلي را مشتري خريداري مي كند و آن را دانلود مي كند. اين امكان نيز چيري نيست كه روش طراحي سايت را مشخص كند. البته باز هم اگر امكانات خاصي در اين نوع فروشگاه ها نياز داريد، داستان عوض مي شود!

5. سايت خبري و محتوايي

يك سايت كه بخش مقالات و مطالب داشته باشد، دسته بندي مطالب داشته باشد، كاربران آن ها را بخواند و بتوانند نظر بدهند. اين نوع سايت بسيار ساده است و علاوه بر اين كه روش طراحي سايت را مشخص نمي كند، بلكه بهينه ترين حالت استفاده از وردپرس است. طراحي سايت شركتي نيز جزو اين دسته مي باشند.

6. داشتن فرم هاي ساده

شما ممكن است در سايت خود يك سري فرم هايي داشته باشيد. مثلا يك سايت شركتي مي خواهيد كه داخل آن فرم نظر سنجي، فرم استخدام، فرم پرداخت آنلاين و … وجود داشته باشد. اين امكان نيز در تمام روش هاي طراحي سايت قابل پياده سازي است و به تنهايي مشخص كننده روش طراحي سايت نيست.

نكات مهم ديگري كه بايد هنگام سفارش طراحي سايت در مشهد بدانيد

 

1. سئو سايت با طراح سايت است يا خير؟!

سئو مهم ترين مسئله هر سايتي بايد باشد تا موفقيتش را به بهترين شكل ممكن برساند. اما سئو با طراح سايت است يا نه؟! سئو مجموعه كار هايي گسترده اي است كه با هم باعث بهبود سايت شما در موتور هاي جستجو مي شود. يك بخش از سئو مربوط به مسائل فني سايت مي شود كه اين مورد به طور كامل مربوط به طراح سايت است. طراح سايت بايد اين نكات فني را در كدنويسي و طراحي سايت رعايت كند تا بحث سئو تكنيكال يا سئو فني انجام شود. بخش ديگر سئو به نحوه درج محتوا و خود محتواي سايت مربوط مي شود كه اين مورد به شخصي كه قرار است محتوا در سايت درج كند و سايت را مديريت كند مربوط مي شود و طبيعتا كار طراح سايت نيست. بخش ديگر سئو تبليغات در سايت هاي ديگر و دريافت لينك از سوي ساير سايت ها است كه معمولا مدير سايت يا شخصي كه تبليغات و بازاريابي اينترنتي سايت شما را انجام مي دهد، بايد اين كار را پيش ببرد. پس سئو فني با طراح سايت است اما محتوا و تبليغات با مدير سايت. تيم مجموعه ما تمام نكات فني سئو را در پروژه ها پياده مي كند.

2. طراحي تجربه كاربري با طراح سايت است يا خير؟!

طراحي تجربه كاربري يا UX به علمي گفته مي شود كه باعث مي شود كاربر در سايت به بهترين شكل ممكن رفتار كند و به سمت هدفي كه ما در سايت داريم هدايت شود. مثلا اگر هدف عضويت است، پس بايد به ساده ترين شكل ممكن كاربر بتواند عضو شود. يا اگر قرار است محصولي خريد كند، به ساده ترين شكل ممكن و بهينه ترين حالت سفارش خود را ثبت كند. اين موارد مربوط به طراح سايت، و البته اگر كمي تخصصي تر بگويم، طراح قالب مربوط مي شود. اين شخص بايد المان هاي صفحات، رنگ بندي، فرم ها و … را طوري در سايت بچيند كه به كاربر تجربه خوبي منتقل كند و كار را براي كاربر آسان كند تا شما نتيجه بهتري از سايت بگيريد. شركت ما نيز طراحي سايت و چيدمان آن را بر اساس علم UX انجام مي دهد.

3. درج محتوا در سايت با طراح سايت است يا خير؟!

شركت ما تعدادي از محتواي اوليه را در سايت براي مشتري درج مي كند اما اين كار وظيفه طراح سايت نيست. طراح سايت بستر مناسب درج محتوا را فراهم مي كند و آن مدير سايت است كه بايد محتوا را در سايت درج كند.

4. پشتيباني فني سايت با كيست؟

طبيعتا سايت به پشتيباني نياز دارد تا اگر امكانات جديد نياز بود يا حتي اگر مشكلي پيش آمد، بتوانيد در زمان سريع آن را حل كنيد. قرارداد پشتيباني ها معمولا به صورت ساليانه بسته مي شود و طراح وب سايت به ازاي دريافت مبلغي، پشتيباني فني سايت را قبول مي كند.

چند سوال متداول كه هميشه پرسيده مي شود!

هزينه طراحي سايت چقدر است؟

هزينه طراحي سايت بر اساس نوع سايت، امكانات و ابزار هاي مورد استفاده محاسبه مي شود. مثلا هزينه طراحي سايت شركتي با هزينه طراحي فروشگاه اينترنتي متفاوت است. از بخش تعرفه هاي طراحي سايت در سايت ما مي توانيد قيمت ها را ببينيد.

طراحي سايت با وردپرس بهتر است يا سيستم اختصاصي؟

پاسخ اين سوال بستگي به امكانات مدنظر شما و همچنين بودجه شما دارد. اگر امكانات خاص و پيچيده اي نياز نداريد، وردپرس انتخاب معقولانه اي است اما اگر امكانات خاص و نويني مد نظر شماست، بهتر است از سيستم اختصاصي استفاده شود. طبيعتا سي ام اس هاي اختصاصي به دليل زمان بر بودن طراحي آن ها، قيمت بالاتري دارند.

طراحي سايت چقدر زمان مي برد؟

باز هم بستگي به امكانات پروژه دارد. معمولا مي توان طراحي سايت با وردپرس را در حدود 2 هفته انجام ?
برچسب:

امتیاز دهید:
رتبه از پنج: <~PostRate~>
بازدید: <~PostViwe~>

+ نوشته شده: 1400/5/24 ساعت: ۱۸ توسط:sorinet :

7 عامل تاثيرگذار بر قيمت طراحي سايت

 

دير يا زود تمامي كسب و كارها به طراحي سايت مشهد نياز پيدا خواهند كرد. فرقي ندارد كه مديريت يك كسب و كار نوپا را بر عهده داريد و مي خواهيد هويت مجازي خود را ايجاد كنيد يا در حال توسعه كسب و كار خود هستيد و به يك سايت جديد نياز پيدا كرده ايد، هزينه طراحي براي شما مهم است تا برنامه ريزي بهتري داشته باشيد. مراجعه به مراكز مختلف طراحي وب سايت مشهد و قيمت هاي متنوعي كه با آن رو به رو مي شويد، شما را سردرگم نموده است؟ با گروه طراحي 01 همراه باشيد تا با عوامل موثر بر قيمت طراحي سايت مشهد آشنا شويد.

 

1. قبل از طراحي سايت، مشخصات سايت مورد نياز خود را تعيين كنيد

 

اهميت زيادي دارد قبل از اين كه اقدام به ثبت سفارش براي طراحي سايت نماييد، نيازهاي خود را به دقت تعيين كنيد. اين اصل در تعيين قيمت نيز اهميت زيادي دارد. زماني كه توصيف دقيقي از سايت مورد نظر خود ندارد، هر يك از مراكز طراحي با تصور خود، نيازي براي شما تعريف نموده و قيمت متناسب با آن را اعلام مي كند. نتيجه اين است كه ممكن است هزينه زيادي بپردازيد و سايت با امكاناتي را تحويل بگيريد كه نياز نداريد يا بالعكس. طراحي سايت با هزينه اندك انجام شود اما نتيجه آن چيزي نباشد كه نياز داريد. براي مثال نوع، حجم، فواصل زماني محتواهايي كه در سايت قرار خواهيد داد را تعيين كنيد. در صورتي كه سايت شما فروشگاهي است مشخص كنيد كه چه امكاناتي براي فروشگاه خود نياز داريد.

2. استفاده از سيستم هاي مديريت محتوا يا طراحي اختصاصي

 

يكي از تصميماتي كه در ابتداي ثبت سفارش بايد بگيريد، استفاده از سيستم مديريت محتوا مثل وردپرس يا طراحي يك سايت اختصاصي است. اين تصميم تاثير زيادي بر قيمت تمام شده طراحي سايت دارد. اگر شما به دنبال يك سايت حرفه اي ، با شرايط اختصاصي خود هستيد، يا برايتان اهميت دارد كه سايت شما امنيت بالايي داشته باشد يا از نظر گرافيكي طراحي خاص و متمايزي را مي پسنديد، لازم است تا طراحي سايت اختصاصي براي شما انجام شود كه مشخصا هزينه بيشتري در مقايسه با استفاده از سيستم هاي مديريت محتوا خواهد داشت.

 

انتخاب قالب نيز مي تواند در هزينه طراحي سايت تعيين كننده باشد. به ويژه اگر از سيستم مديريت محتوا استفاده مي كنيد، طراح قالب هاي مختلفي را به شما نشان مي دهد تا نوع متناسب با سليقه و نياز خود را انتخاب كنيد. قيمت قالب ها با يكديگر متفاوت خواهد بود.

3. دايناميك يا استاتيك بودن سايت

 

يكي ديگر از نكات مهم كه تاثير زيادي بر قيمت تمام شده سايت شما خواهد داشت، استاتيك يا دايناميك بودن سايت است. يك سايت دايناميك سايتي است كه شما در محتواي آن تغييري ايجاد نمي كنيد.  طراحي سايت انجام مي شود، محتواي مورد نظر شما در آن بارگذاري مي شود و هميشه از سايت خود به همين صورت استفاده مي كنيد. در صورتي كه مي خواهيد محتوا ها را تغيير دهيد يا به صورت مداوم در سايت خود محتواي جديد، مثل اخبار، محصولات جديد و ... قرار دهيد، طراحي سايت بايد به صورت ديناميك انجام شود و در آن پنل هاي مديريتي قرار داده شود.

4. عناصر گرافيكي و امكانات سايت

 

چه امكاناتي براي سايت خود نياز داريد؟ پاسخ به اين سوال مي تواند حجم كار طراحي سايت و البته هزينه تمام شده سايت را متاثر نمايد. براي مثال اگر قرار است كاربران در سايت ثبت نام كنند و شما بتوانيد يك بانك اطلاعاتي از كاربران خود داشته باشيد. يا اين كه كاربران قادر باشند به صورت آنلاين در يك دوره آموزشي شركت كننده و يك آموزش دو سويه داشته باشيد. ممكن است بخواهيد در سايت خود آزمون آنلاين برگزار نماييد و بخواهيد كه كاربران نمودارهايي از مقايسه نتيجه خود با ساير شركت كنندگان را ببينند.

 

طراحي سايت مي توانند شامل طراحي هايي بسيار متنوع از نظر گرافيكي باشد. معمولا طراحان با نشان دادن نمونه سايت ها، قيمت طراحي هر يك را بر اساس حجم كار گرافيكي كه دارند، اعلام مي كنند.

5. پشتيباني و خدمات فني همراه با طراحي سايت

 

يكي از نكاتي كه كمتر به آن توجه مي شود، پشتيباني و ساير خدمات فني است كه همراه با طراحي سايت ارائه مي شود و مي تواند تاثير زيادي بر قيمت تمام شده داشته باشد. به هنگام ثبت سفارش طراحي سايت در مشهد، حتما از مركز طراحي سايت بخواهيد تا در خصوص خدمات پشتيباني و خدمات  فني كه ارائه خواهد نمود، توضيحات كاملي را ارائه نمايد. براي مثال بهينه سازي سايت شما براي موتور جستجو گوگل مي تواند از خدمات فني بسيار مهم باشد كه هزينه طراحي را نيز تحت تاثير قرار دهد. برخي از مراكز به مدت يكسال، برخي به مدت 6 ماه و برخي به مدت 3 ماه و ... خدمات پشتيباني ارائه مي نمايند. خدماتي كه در قالب خدمات پشتيباني نيز ارائه مي شود، مي تواند متنوع باشد.

6. مدت زمان انجام پروژه طراحي سايت

 

يكي ديگر از عوامل موثر بر قيمت طراحي سايت در مشهد، مدت زمان اجراي يك پروژه است. زماني كه كارفرمايي براي تحويل گرفتن پروژه عجله دارد و از طراح سايت ميخواهد كه در مدت زمان كوتاهي سايت خود را ببيند و يا در مدت كوتاهي سايتشان در نتايج گوگل بالا بيايد، طبعا بايد هزينه بالاتري براي رسيدن هرچه زودتر، به خواسته خود بپردازد.

 

7. اعتبار، تجربه، خلاقيت و ارزش برند مركز طراحي سايت

 

يكي ديگر از عواملي كه مي تواند قيمت طراحي سايت در مشهد را تحت تاثير قرار دهد، رزومه و سوابق كاري مركزي است كه براي طراحي به آن مراجعه نموده ايد. ممكن است براي يك سايت با مشخصات ثابت، چند مركز طراحي، قيمت هاي متفاوتي را اعلام نماييد. بهتر است توازني از كيفيت و هزينه ايجاد نماييد. قبل از ثبت سفارش حتما نمونه كار مركزي كه به آن مراجعه نموده ايد، ببينيد. همچنين توصيه مي شود قبل از ثبت سفارش، به چند شركت طراحي سايت در مشهد مراجعه نموده باشيد. در خصوص زمان تحويل نيز سوال كنيد. اهميت زيادي دارد كه سايت مورد نظر خود را در همان زمان كه لازم داريد، تحويل بگيريد.


برچسب:
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: <~PostRate~>
بازدید: <~PostViwe~>

+ نوشته شده: 1400/5/18 ساعت: ۱۵ توسط:sorinet :

قيمت طراحي سايت

قيمت طراحي سايت
 

به جرات ميتوان گفت يكي از وسيع ترين بازه هاي هزينه خدمات را ميتوانيد در حوزه طراحي سايت مشهد مشاهده كنيد. هر شخص يا شركتي كه به اين كار مشغول است، ملاك هاي خود را داشته و قيمت متفاوتي را براي طراحي سايت ارائه ميكند.

 

اين بازه وسيع قيمت طراحي سايت مشهد، موجب سردرگمي كارفرمايان نيز شده است. براي مثال ممكن است آگهي طراحي سايت مشهد با قيمتي نازل اما امكانات بسيار را مشاهده كند، از طرفي نيز شركتي را پيدا ميكند كه سايتي با امكانات نه چندان گسترده را با هزينه اي هنگفت ارائه ميكند.

 

عباراتي چون طراحي باكيفيت، تحويل سريع، پشتيباني 24 ساعته و… كلمات كليدي هستند كه در صفحه قيمت طراحي سايت مشهد اكثر شركت ها مشاهده ميكنيد. اما به واقع چطور ميتوان هزينه طراحي سايت را تخمين زد؟ چگونه ميشود قيمت ارزان، قيمت گران و يا قيمت مناسب طراحي سايت را تشخيص داد؟

 

بررسي عوامل موثر بر قيمت طراحي سايت
 

قبل از تعيين قيمت طراحي سايت مشهد بايد نوع وبسايت مشخص شود. اين روزها تعداد دسته بندي سايت ها بسيار زياد است. طراحي سايت هاي خبري، طراحي سايت شركتي، طراحي فروشگاه اينترنتي مشهد، طراحي سايت بازي آنلاين، سايت استريم و پخش آنلاين مولتي مديا، سايت هاي دانلود، سايت آپلود، سايت هاي برون سپاري پروژه و… هر كدام ساختار و استراتژي طراحي مخصوص به خود را دارند.

 

در قدم دوم بهتر است استانداردهاي عمومي كه فارغ از نوع وبسايت، در طراحي آن مهم است را مد نظر قرار دهيم. رابط كاربري يا UI، تجربه كاربري يا UX، نمايش صحيح در موبايل و تبلت، هماهنگي با مرورگرهاي مختلف، كدنويسي سمت سرور، كدنويسي سمت كاربر و… مواردي هستند كه به واسطه زمان و انرژي كه روي آنها صرف ميشود در قيمت گذاري طراحي سايت مشهد تاثير خواهند داشت.

 

نكته سوم اينكه تعداد نفرات و تخصص هايي كه در طراحي و پياده سازي سايت بكار گرفته شوند نيز در هزينه نهايي تاثيرگذار است. احتمالا نميتوان از يك تيم كوچك يا يكي دو نفره انتظار طراحي يك سايت حرفه اي با پشتيباني كامل را داشت. لذا در نظر داشته باشيد كه شركت طراحي وب مشهد چه تعداد نيرو با تخصص هاي متفاوت را براي راه اندازي سايت شما درگير پروژه ميكند.

 

تعرفه طراحي وب سايت به مولفه هاي بسياري وابسته است، از كيفيت طراحي و جذابيت آن تا كيفيت كد نويسي و بهينه بودن الگوريتم ها، همگي در قيمت نهايي طراحي وبسايت تاثيرگذار خواهند بود. اما در دنياي بي سامان وب، قيمت ها و تعرفه هاي متفاوتي وجود دارد كه در عين تفاوت چشمگير براي هر دو طرف ارزان فروش و گران فروش قابل دفاع خواهد بود. ما در وبسيما براي برآورد هزينه تمام شده پروژه ها و متناسب با آن برآورد قيمت طراحي يك وبسايت، نهايت دقت و وسواس را به خرج داده ايم تا ضمن حفظ كيفيت محصول نهايي بتوانيم قيمتي مناسب و رقابتي براي خدمات خود در نظر بگيريم.

 

بازدهي و سرعت سايت
 

عوامل مختلفي روي سرعت يك وبسايت اثرگذارند. مجموعه ي اين عواملي كه هر كدام به تنهايي ممكن است چندان به چشم نيايند تاثير شگرفي بر روي رضايت كاربران در تعامل با سايت شما خواهد داشت. افزايش بازدهي يك وبسايت مي تواند علاوه بر جلب رضايت كاربران موجب كاهش هزينه هاي سرور و صرفه جويي چشمگيري در بهره برداري از منابع آن شود.

 

منظور از افزايش بازدهي و افزايش سرعت لود سايت ها كاهش و يا چشم پوشي از خواسته هاي مشتري نيست، بلكه هدف، رسيدن به بهينه ترين حالت ممكن در انجام اين درخواست هاست. رعايت اين استانداردها هنگام طراحي سايت ميتواند زمان لازم براي اجراي پروژه را افزايش داده و بر قيمت طراحي سايت مشهد شما تاثيرگذار باشد.

 

پنل مديريتي قدرتمند
 

برخي سايت ها يك بار براي هميشه طراحي ميشوند و پس از اجرا روي دامنه اصلي، ديگر كار خاصي را انجام نميدهند. از اين دسته سايت ها ميتوان به طراحي سايت شركتي ساده يا سايت هاي شخصي يك صفحه اي اشاره كرد. از طرفي بعضي از وبسايت ها نيز همواره در حال فعاليت بوده و امكانات و خدمات زيادي در آن ها قرار داده شده است.

 

مشخص است كه هزينه طراحي سايت در اين دو مورد نيز با توجه به ميزان فعاليت سايت متفاوت است. وبسايت هايي كه نياز به آپديت هاي مداوم دارند طبيعتا از لحاظ هزينه در سطح بالاتري قرار خواهند گرفت. براي آنكه محتواي سايت شما به راحتي قابل تغيير باشد نيازمند يك پنل مديريتي قدرتمند هستيم كه طراحي و اجراي آن ميتواند مستقيما بر هزينه طراحي سايت تاثيرگذار باشد.

 

ترافيك سايت و تعامل كاربران با سايت
 

مهم است كه تعيين شود يك وبسايت چه تعداد ترافيك روزانه يا ورودي-خروجي كاربر دارد. مي بايست تعيين شود كه كاربران معمولا چه عملكردي در سايت دارند و تا چه ميزان امكانات و خدمات آن را به كار ميگيرند. برخي وبسايت ها صرفا متون يا محتوا را به كاربر نمايش ميدهند و جز باز كردن و اسكرول صفحات واكنش ديگري به كليك هاي كاربر نشان نميدهند.

 

از طرفي در برخي سايت ها كاربر به ازاي هر حركت يا جابجايي در صفحه يك ري اكشن متفاوت از سايت دريافت ميكند. در واقع وبسايت ملزم ميشود كه به ريزترين درخواست هاي كاربر پاسخ دهد و كامل با او در تعامل باشد. ميزان توجه به اين موضوع نيز ميتواند نقش مهمي در تجربه كاربر سايت داشته باشد كه البته در هزينه طراحي سايت نيز موثر است.

 

امكانات حرفه اي و اختصاصي
 

حال فرض كنيم كه نوع و ميزان فعاليت سايت خود را تعيين كرده ايم. نكته ديگري كه در اينجا مطرح ميشود، امكانات حرفه اي و اختصاصي هر وبسايت است. مثلا در طراحي سايت فروشگاهي در مشهد، از ديد يك بازديدكننده ويژگي هايي چون عضويت در سايت، مشاهده مشخصات و تصاوير محصول، سبد خريد كامل، امكان مقايسه كالاها، افزودن به ليست علاقه مندي و… موارد لازم و يا آپشنالي هستند كه ميتوانند با اهميت باشند.

 

از ديد مدير سايت نيز امكاناتي چون ثبت كالا، مشاهده مشخصات كاربران، مديريت تراكنش هاي خريد، مديريت موجودي كالا، ارائه تخفيف هاي ويژه و جشنواره هاي فروش، مديريت نظرات و… ميتوانند مواردي باشند كه هزينه طراحي سايت فروشگاهي در مشهد را تعيين كنند. گاهي قيمت سايت با امكانات و گزينه هاي جانبي ارائه ميشود. مثلا هزينه مشاوره و پشتيباني يا هاست به فاكتور فروش اضافه مي شود.

 

بودجه طراحي سايت
 

نكته ديگري كه كه بر قيمت گذاري از طرف برخي شركت هاي طراحي سايت مشهد موثر است، ميزان بودجه و اهتمام كارفرما به طراحي سايت است. گاهي يك استارتاپ كوچك با هزينه اي محدود درخواست سفارش طراحي سايت ميكند. گاهي نيز يك برند تجاري بزرگ براي طراحي وبسايتش هزينه زيادي را كنار ميگذارد. البته لزوما هزينه بيشتر مساوي با طراحي بهتر نيست. شركت هايي مانند وبسيما همواره حداقل هايي را براي ارائه هزينه طراحي وبسايت در نظر دارند، اما ممكن است بنا به بودجه كارفرما برخي امكانات از سايت حذف يا به آن اضافه شود تا رضايت طرفين در اين عقد قرارداد جلب شود.

 


برچسب:
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: <~PostRate~>
بازدید: <~PostViwe~>

+ نوشته شده: 1400/5/17 ساعت: ۱۲ توسط:sorinet :

عكاسي تبليغاتي چيست و چه نكاتي را بايد در آن رعايت كنيد؟

تا به حال به اولين تصوير ايجاد شده در ذهنتان بعد از شنيدن عكاسي تبليغاتي دقت كرده­ايد؟ مسلماً اول از همه يك تصوير دوربين عكاسي، سپس انواع تبليغات در ذهنتان حك مي‌شود؛ اما وقتي اين دو را با هم تركيب مي‌كنيد، تصوير ذهني­تان بيشتر به سمت عكاسي صنعتي مي‌رود. فقط شما نيستيد كه چنين تصوري را داريد، بلكه به دليل نزديك بودن مفهوم عكاسي تبليغاتي با صنعتي، بيشتر مردم اين اشتباه را در نگاه اول مي‌كنند.

عكاسي تبليغاتي چيست؟

عكاسي تبليغاتي در برابر عكاسي صنعتي قرار مي‌گيرد. اين دو در نگاه اول خيلي شبيه به هم هستند؛ اما در واقع، تفاوت زيادي دارند. به عبارتي ديگر، از نگاه كاربر عادي، هر دو يكسان هستند. در هر دو محصول يا خدمات براي تبليغ نمايش داده مي‌شوند؛ اما وقتي تخصصي پيش مي‌رويم، شباهت آن‌ها در اسم است و در تكنيك با هم فرق مي‌كنند.

در عكاسي تبليغاتي، شما بر خلاف نوع صنعتي و به جاي نمايش يك محصول، يك ايده را نشان مي‌دهيد. در عكاسي صنعتي، بيشتر تمركز عكاس روي محصول است؛ اما در عكاسي تبليغاتي، تمركز از روي محصول به توسعه و تبليغ كردن آن برمي‌گردد. به عبارتي ديگر، شما در عكاسي صنعتي، از يك محصول تك و با نوردهي مناسب براي نمايش جزئيات آن استفاده كنيد. در عكاسي تبليغاتي، از المان‌هاي ديگر به ويژه محيط براي نمايش كاربرد آن و ايجاد حس تبليغ به منظور ترغيب بيشتر كاربر براي خريد يا برندسازي استفاده مي‌شود.

تفاوت عكاسي تبليغاتي با صنعتي در چيست؟

تفاوت اين دو را بهتر است كه با يك مثال توضيح بدهيم. يكي از بهترين مثال‌ها، محصولات پنير است. شما عكس‌هاي مختلفي از جعبه‌هاي پنير را به صورت تك در بيلبوردها، بروشورها، روزنامه‌ها و غيره مشاهده كرده‌ايد. اين كار عكاس صنعتي است.

عكاس صنعتي فقط با تمركز روي محصول به ويژه جزئيات آن، جنبه‌هاي مختلف كالا را نشان مي‌دهد. او با استفاده از تكنيك نورپردازي، به صورتي عكس نهايي را به شما نشان مي‌دهد كه توجه شما را به بيشتر از هر چيزي روي خود كالا جلب كند.

در عكاسي تبليغاتي قضيه متفاوت است. ما فقط عكس انتزاعي از خود محصول نداريم. عكاس تبليغات، با استفاده از محيط پيرامون و المان‌هاي قرار گرفته دور يك كالا، ايده‌اي را خلق مي‌كند. سپس سعي مي‌كند با تركيب اين ايده، حس تازه‌اي از كاربرد محصول را نشان دهد. براي نمونه، قالب پنيري را در ظرف صبحانه‌اي قرار دهد و از آن عكس بگيرد.

در هر دو عكاسي، توجه روي تبليغ و پيام محصول است؛ اما مي‌توان گفت كه در حالت تبليغاتي، ترغيب بيننده روي خريد نسبت به صنعتي بيشتر است.

نكات مهم در اين مدل عكاسي

عكاسي تبليغاتي فعاليتي كاملاً تخصصي است؛ اما منظور ما از تخصصي بودن، داشتن ابزار حرفه‌اي نيست. البته كه هرچه دوربين شما حرفه‌اي باشد، عكس نهايي كيفيت بالاتري خواهد داشت؛ اما بيشتر ايده و چگونگي تركيب المان‌ها است كه خروجي خيره كننده‌اي را ايجاد خواهد كرد. جالب است كه بدانيد بعضي از عكاس‌ها فقط با گوشي موبايل خود، كارهاي خود را خلق مي‌كنند.

به هرحال، اگر شما تازه وارد اين حوزه شده‌ايد و قصد داريد تا مانند افراد باتجربه، عكس حرفه‌اي بگيريد، نكات زير به شما كمك زيادي براي دستيابي به اين هدف خواهد كرد:

هدف خود را مشخص كنيد

يك تبليغ خوب با هر موضوع و نوعي، بايد پيامي واضح براي بيننده خود داشته باشد. اينكه شما قصد نمايش چه چيزي را داريد؟ بيننده بعد از ديدن عكس، چه چيزي را متوجه شود؟ متأسفانه، گاهي اين هدف در مفهوم تبليغاتي خود گم مي‌شود. بعضي عكاسان به جاي تأكيد بر نمايش خود كالا، بر تبليغ آن تمركز مي‌كنند.

هدف نهايي عكاسي تبليغاتي اين است كه بيننده را ترغيب به توجه و تشويق اوليه براي خريد كند؛ اما اين مسئله نبايد به صورتي باشد كه تمركز عكس از كالا خارج شود. در واقع، المان‌ها و ايده‌هاي به كار رفته بايد به نوعي حس و كاربرد محصول را تا حدي نشان دهند؛ اما نبايد تو چشم تر از خود كالا باشند تا هدف اصلي در بين آن‌ها گم شود.

به دنبال ايده باشيد

عكاسي تبليغاتي بيشتر از هر چيزي ايده پردازي دارد. همان‌طور كه در بالا هم نوشتيم، شما با يك گوشي موبايل هم مي‌توانيد عكس تبليغاتي بگيريد. اين ايده شما است كه توجه كاربر را جلب مي‌كند. حالا هم هدف نهايي را مشخص كرديد، بايد فكر كنيد كه چگونه آن را به خوبي نشان دهيد. روي ميز قرار دهيد يا اصلاً با استفاده از فتوشاپ و ابزارهاي گرافيكي، با يك محيط آن را احاطه كنيد؟ كنار آن چه چيزي قرار دهيد كه هم تناسب داشته باشد و هم به هدف شما نزديك‌تر باشد؟

براي به دست آوردن اين ايده بايد نمونه عكس‌هاي تبليغاتي مشابه زيادي را مشاهده كنيد. سعي كنيد از عكس‌ها الهام بگيريد، كپي نكنيد.

به دنبال موقعيت‌هاي مختلف باشيد

حالا بايد به دنبال موقعيت‌هاي مختلفي باشيد تا ايده خود را بررسي كنيد. گاهي شايد مجبور به استفاده از 100 موقعيت و شات متفاوت شويد تا به هدف خود برسيد. ابزارها و محيط‌هاي مختلف را بررسي كنيد.

از يك عكاس حرفه‌اي كمك بگيريد

در عكاسي تبليغاتي، فعاليت تيمي بيشتر از هر چيزي اهميت دارد. در واقع، براي اينكه بتوانيد ايده‌ها و موقعيت‌هاي مختلفي را بررسي و در آخر يك مورد را انتخاب كنيد، بهتر است كه يك تيم حرفه‌اي داشته باشيد. حداقل اگر به هر دليلي قادر به تشكيل تيمي براي خود نيستيد، حتماً از يك عكاس حرفه‌اي و باتجربه مشورت بگيريد. مسلماً آن‌ها فوت كوزه‌گري كار خود را به شما نمي‌گويند؛ اما به هرحال، توصيه‌هايي را به شما مي‌كنند. اين توصيه‌ها را بايد در هوا بقاپيد.

تكنيك‌ها را به خوبي اجرا كنيد

عاملي كه باعث ديده شدن بهتر ايده شما مي‌شود، اجراي تكنيك­هاي اصلي در عكاسي تبليغاتي است. مهم‌ترين تكنيك، نورپردازي مناسب است. اگر به بيلبوردها و عكس‌هاي تبليغاتي دقت كرده باشيد، نور روي محصول اصلي نسبت به بقيه بيشتر است. نور باعث مي‌شود تا توجه كاربر به نقطه مورد نظر بيشتر جلب شود.

از المان‌هاي مرتبط استفاده كنيد

در اين نوع عكاسي، هدف اين است كه مزيت يا حس خريد كالا در ارتباط با ديگر المان‌ها به خوبي نمايش داده شود. پس المان‌ها بايد با خود محصول در ارتباط باشند. همان نمونه پنير كه در بالا گفتيم، در نظر بگيريد. يكي از رايج‌ترين عكس‌هاي تبليغاتي براي اين محصول، قرار دادن آن در ميز صبحانه و در كنار كره، عسل و مربا و غيره است. حالا اگر پنير را كنار لپ‌تاپ و گوشي تلفن قرار دهيد، چه حسي پيدا مي‌كنيد؟ در واقع، اصلاً توجه شما به پنير معطوف نمي‌شود و آن را يك عنصر بي‌ارتباط مي‌دانيد. به عبارتي ديگر، المان‌هاي نامناسب باعث خارج شدن توجه كاربر از محصول به ديگر قسمت‌ها مي‌شود.

ويرايش عكس را فراموش نكنيد

بهترين عكاس‌ها هم در آخر عكس خود را ويرايش مي‌كنند. در قدم اول، عكاس فقط از محصول عكس مي‌گيرد. حالا نوبت اين است كه عكس را در كنار ديگر المان‌ها قرار دهد و تكنيك‌هاي عكاسي از جمله نور را روي آن پياده‌سازي كند. بهتر است كه بر فعاليت با ابزارهاي ويرايشگر عكس، تسلط كافي داشته باشيد. به هرحال، المان‌هاي زائد در عكس زياد است. هدف از ويرايش علاوه بر حذف المان‌هاي زائد و تركيب بقيه با هم افزايش جلب توجه كاربر روي محصول است.

 


برچسب:
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: <~PostRate~>
بازدید: <~PostViwe~>

+ نوشته شده: 1400/5/12 ساعت: ۱۲ توسط:sorinet :

لوگو چيست و چرا شما به طراحي يك لوگو نياز داريد؟

لوگو چيست؟


لوگو يك نشانه‌ي گرافيكي است كه مي‌تواند به صورت علامت، سمبل، نوشتار و يا تركيبي از اين‌ها طراحي شود.

  • اين نشانه گرافيكي به وسيله شركت‌هاي تجاري، توليدي و صنعتي و هم‌چنين كسب وكارهاي كوچك استفاده مي‌شود تا از اين طريق نوع خدمات اهداف و محصولشان را سريع‌تر به مخاطب معرفي كنند. به واسطه خلاقيت، منحصر به فرد بودن و بصري بودن در اذهان حك شده و ماندگاري بيشتري در ذهن مخاطب داشته باشند.
  • لوگو مي‌تواند تركيبي از حروف، نشانه‌ها و نماد باشد كه چهره و مشخصه يك برند است.
  • طراحي يك لوگوي زيبا و كارآمد اهميت بسزايي در محبوبيت يك برند در نظر مخاطبان دارد.
  • بخشي از كسب و كار، محصول يا هويت بصري شما مي‌باشد.
  • لوگو به عنوان آرم، برند، علامت تجاري و هويت سازمان شما شناخته مي‌شود.
  • در بسياري از موارد تصوير يك لوگو اولين چيزي است كه با شنيدن يك نام به ذهنتان مي‌رسد به عنوان مثال: كوكا كولا، نايك، اپل و غيره

انواع لوگو

 

طراحي لوگو را مي‌توان براساس استفاده از عناصري مانند نوشتار، شكل و غيره به سه گروه كلي تقسيم نمود:

  • استفاده از تصوير(آيكون، سمبل، پيكتوگرام) مثل شركت اپل
  • استفاده از نوشتار: لوگوتايپ، وردمارك: استفاده از نام شركت و ارائه آن خارج از فونت‌هاي مرسوم مثل: لوگوي ديسني و يا توييتر / مونوگرام،طراحي با يك حرف يا حروف اختصاري برند / تايپ بيس: طراحي با نام شركت يا برند كه شكلي گرافيكي را بسازد
  • تركيب نوشتار و تصوير(لوگوي تركيبي): مثل پيتزاهات

 

ويژگي‌هاي طراحي يك لوگو خوب و موفق :


طراحي خوب و موفق بايد داراي ويژگي‌هايي زير باشد؛

  1. اعتبار و سنخيت: يك طراحي لوگو خوب و موفق بايد بتواند ارتباطي دو طرفه و صادقانه بين صاحب لوگو (نام تجاري و برند) و تجارتي كه به آن اشاره دارد، برقرار نمايد.
  2. بايد با موضوع، مفهوم و خصوصيات برند هم‌خواني داشته و معناي خود را به سرعت به مخاطب انتقال دهد.
  3. ماندگار و پايدار: يك طراحي خوب و موفق بايد بتواند در طول زمان همراه با كسب و كار شما تكامل پيدا كند و ماندگاري خود را با تحمل طرح‌ها و مدهاي مختلف در طول زمان از دست ندهد.
  4. انعطاف پذير: يك طراحي خوب و موفق بايد بتواند به دو صورت سياه و سفيد (تكرنگ) و تمام رنگي چاپ و در سايزهاي مختلف مورد استفاده قرار بگيرد. بدون تغيير در ظاهر و معني و مفهوم آن.
  5. يك طراحي خوب و موفق را بايد بتوان به صورت آنلاين در وب‌سايت‌ها و هنگام كارهاي چاپي بدون هيچ مشكلي استفاده نمود.
  6. بايد قادر به احراز حقوق مالكيت خود از نظر قانوني باشد يعني منحصر به فرد و قابل ثبت باشد.


و به طور خلاصه مي‌توان گفت طراحي يك لوگو بايد ساده و گويا، منحصر به فرد و در ارتباط با موضوع كسب و كار باشد بايد جذابيت بصري داشته و با مخاطب ارتباط برقرار كند.

با يكسان بودن شيوه طراحي در تمام قسمت‌ها ضمن نوآوري هماهنگي تكنيكي ايجاد نمايد.

سؤالاتي كه بايد در ارتباط با طراحي لوگو به آن‌ها پاسخ دهيد؟

 

خدمات يا كالاي ارائه شده توسط شركت‌تان را چگونه توصيف مي‌‏كنيد؟
اهداف بلند مدت شركت شما چيست؟
رقباي اصلي شما چه كساني (چه شركت‌هايي) هستند؟
عامل تمايز شما از رقبايتان چيست؟
گروه هدف و مصرف كنندگان شما چه كساني هستند؟
تصوير ذهني از لوگويتان داريد؟ توصيف كنيد.
آيا برند شما رنگ خاصي دارد؟
چه نوع لوگويي را ترجيح مي‌دهيد (آيكون، لوگوتايپ، مونوگرام و غيره)؟
از لوگوي شما قرار است بيشتر كجا استفاده شود (چاپ، رسانه‌ي تصويري، وب و غيره)؟
چه ميزان بودجه مي‌خواهيد جهت طراحي لوگو اختصاص دهيد؟
آيا نياز به طراحي‌هاي ديگري با لوگوي جديدتان داريد؟ با چه موضوعي؟


چه كسي مي‌تواند يك لوگو را طراحي كند؟ طراحي كردن يا طراحي نكردن لوگو؟

 

از لحاظ فني، هر كسي كه اندكي با نرم افزارهاي گرافيكي آشنايي داشته باشد و حتي بدون دانش اصول طراحي و خلاقيت مي‌تواند يك لوگو ايجاد كند.
بايد به هزينه طراحي به ديد سرمايه‌گذاري در بخش برند و تبليغات، و همچنين آينده كسب و كار نگاه كرد.
طراحي لوگو نقطه شروع و هويت بصريِ كسب و كار شما و نيز طراحي خوب براي شماست.
ايجاد تصوير ذهني ماندگار در ذهن مخاطبانتان در توسعه تجارت و بازاريابي براي شما نقش بسزايي را ايفا مي‌كند.
باعث مي‌شود كه لوگوي شما به درستي و در هر زماني به خوبي ديده شود.
روح و هدف از طراحي لوگو، اينست كه شما به يك هويت و نام تجاري خاص در رسانه‌ها برسيد اين رسانه مي‌تواند از كارت ويزيت يا سربرگ شما تا تبليغات تلويزيوني را شامل شود. لذا با طراحي يك و لوگوي خوب و موفق و با كمك از طراحان مجرب مي‌توانيد به سادگي به اين مقصود دست پيدا كنيد.

 


برچسب:
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: <~PostRate~>
بازدید: <~PostViwe~>

+ نوشته شده: 1400/5/3 ساعت: ۰۹ توسط:sorinet :

طراحي سايت چيست؟

 


در دنياي امروز با تغيير مسير بسياري ازكسب‌وكارهاي سنتي به سمت كسب‌وكارهاي اينترنتي، بازار فعاليت‌هايي همچون طراحي سايت رونق زيادي پيدا كرده است، اما چگونگي طراحي وب ‌سايت، مراحل آن، اينكه از كجا و چطور آغاز شود، همچنين شرايط طراحي وب و ميزان هزينه‌هاي آن از جمله مواردي است كه بايد مورد توجه قرار گيرد. در اين نوشتار ضمن پاسخ به سوالات فوق، مفهوم طراحي وب‌سايت، تاريخچه و مراحل طراحي يك سايت موفق را بررسي خواهيم كرد.

 


طراحي سايت چيست؟


طراحي سايت يا وب ديزاين Web-Design به مراحل طراحي و ساخت يك پايگاه اينترنتي جهت اطلاع‌رساني، معرفي شركت و ارائه محصولات آن گفته مي‌شود. طراحي وب‌ سايت يك پروسه است كه از لايه‌سازي صفحات وب، توليد محتوا، طراحي گرافيكي و رعايت اصول سئو تشكيل شده است. پيش از بررسي مراحل طراحي وب سايت، به مختصري از تاريخچه طراحي آن مي‌پردازيم.

 


تاريخچه طراحي سايت


تيم برنرزلي، مخترع وب، با راه‌اندازي اولين وب سايت در سال1991، نام خود را به عنوان نخستين سازنده وب در تاريخ به ثبت رساند. درنخستين وب سايت، از ابرمتن و ارتباط براي ارسال ايميل (پست الكترونيك) استفاده شده بود. در اين سايت ساده متني هيچ‌گونه گرافيك، تصوير و حتي رنگ‌بندي به كار نرفته و هنوز هم در دسترس است.

 


مراحل طراحي وب سايت چيست؟

 

همان‌طور كه بيان شد، طراحي وب سايت به معني طراحي، ساخت و راه‌اندازي يك وب‌سايت يا بهينه‌سازي يك سايت قديمي در بستر اينترنت است.  Web Design(وب ديزاين) شامل 4 مرحله اصلي است كه در ادامه هركدام را شرح مي‌دهيم.

 


مرحله 1: طراحي واير فريم


ابتدا با توجه به نوع سايت و نياز مشتري، يك نماي كلي از سايت طراحي مي‌كنيم. اين نما شامل يك نقشه كلي از صفحات سايت و تعيين جايگاه و چيدمان المان‌ها و عناصر مختلف است. اين مرحله از طراحي وب سايت «طراحي وايرفريم» نام دارد.

 


مرحله2: طراحي گرافيك سايت


پس از مشخص شدن محل قرارگيري عناصر سايت، بايد سايت را طراحي كنيم. در اين مرحله با توجه به نوع كسب‌‌وكار اينترنتي و با استفاده از نرم‌افزارهاي مخصوص رنگ‌بندي و گرافيك سايت طراحي مي‌شود.

 


مرحله3: كدنويسي و برنامه‌نويسي


باتوجه به سايت طراحي شده و نياز مشتري، در اين مرحله مي‌توان از روش‌هاي مختلفي براي مديريت سايت استفاده كرد. سيستم‌هاي مديريت محتوا مانند وردپرس و يا طراحي يك فريم ورك اختصاصي برنامه‌نويسي. تصميم‌گيري در اين بخش براساس هزينه‌ها و نياز مشتري صورت مي‌گيرد.

 


مرحله4: راه‌اندازي سايت


پس از انجام 3 مرحله قبل، به راه‌اندازي سايت در بستر جهاني اينترنت مي‌پردازيم. در اين مرحله پس از تهيه يك «هاست» و «نام دامنه مناسب»، سايت را پيكربندي كرده و در دسترس عموم قرار مي‌دهيم.

 


وظايف طراح سايت


وظايف يك طراح سايت به اين بستگي دارد كه مسئوليت طراحي و ساخت كدام قسمت سايت را بر عهده دارد. براي راه‌اندازي يك سايت حرفه‌اي، به دو تيم يا دو شخص نياز است. يك تيم براي طراحي شكل و ظاهر سايت و يك تيم براي طراحي كدهاي سرور و كدهايي كه براي كاربران قابل ديدن نيستند.

 


انواع طراحي سايت

 

در قسمت قبل با مفهوم Frontend (فرانت‌اند) و Backend (بك‌اند) سايت آشنا شديم. اكنون به بررسي انواع طراحي وب سايت مي‌پردازيم.

 


سايت‌ها به دو دسته كلي ايستاتيك (Static Website) و ديناميك (Dynamic Website) تقسيم مي‌شوند.

 


در سايت‌هاي ايستاتيك يا ايستا: تنها قسمت فرانت‌اند انجام مي‌شود، يعني مطالب و محتويات سايت تنها يك بار جمع‌آوري شده و هركدام از صفحات سايت، جداگانه طراحي و بارگذاري مي‌شوند. در اين سايت‌ها هرگونه تغيير بايد توسط طراح و كارشناس سايت انجام شود. از اين مدل معمولا براي طراحي وب سايت‌هاي معرفي (كه تا مدت‌ها محتواي آن تغيير نمي‌كند) استفاده مي‌شود.

سايت ديناميك يا پويا: در طراحي اين سايت‌ها هر دو بخش فرانت‌اند و بك‌اند برنامه‌نويسي مي‌شوند. سايت‌هاي پويا نياز به تغيير مداوم محتوا دارند و باتوجه به كاربرد سايت، طراحي شده و توسعه پيدا مي‌كنند. در سايت‌هاي دايناميك برنامه‌نويس بك‌اند، وظيفه پويا‌سازي وب‌سايت را بر عهده دارد و بايد اسكريپتي را طراحي كند كه سايت به‌طور كامل پويا باشد.

اما آنچه در ادامه به آن مي‌پردازيم، بررسي اين موضوع است كه به‌طور كلي « طراحي وب‌ به چه دردي مي‌خورد و هدف از طراحي آن چه مي‌تواند باشد؟»

 


در دنياي امروز تقريبا براي هر هدف، يك سايت طراحي مي‌شود تا به‌عنوان پايگاه اطلاع‌رساني‌، فروش و… مورد استفاده قرار گيرد. موفق‌ترين اين سايت‌ها آن‌هايي هستند كه اصول طراحي و بهينه‌سازي سايت را به‌درستي رعايت كرده‌اند تا محتوا را به مخاطبان خود نمايش دهند. طراحي و ساخت يك وب‌سايت كارآمد و موفق، اين امكان را فراهم مي‌كند كه در كمترين زمان، جديدترين محصولات به‌همراه مشخصات كامل آن‌، در اختيار مخاطبان قرار گيرد، اين موضوع، رشد مشتريان و افزايش سود فعاليت اقتصادي را به‌دنبال خواهد داشت.

 


براي طراحي سايت از كجا شروع كنيم؟

 

مهم‌ترين عامل در تبديل شدن به يك طراح سايت حرفه‌اي، فراگيري مفاهيم اوليه و سپس كسب تجربه است. بهترين مرجع  در زمينه يادگيري طراحي وب، مي‌تواند آموزش‌هاي پروژه محور در زمينه طراحي وب سايت باشد. با انجام پروژه‌هاي مختلف حين آموزش، مي‌توانيد تجربه‌ اوليه در زمينه توسعه و آنلاين كردن يك سايت را به‌دست آوريد. در ادامه به‌صورت مرحله به مرحله توضيح مي‌دهيم كه براي تبديل شدن به يك طراح سايت حرفه‌اي چه مراحلي را بايد طي كنيد.

 


گام اول: فراگيري زبان HTML


HTML مخفف عبارت Hyper Text Markup Language است، كه در فارسي به آن «زبان نشانه‌گذاري ابرمتن» مي‌گويند. از زبان HTML براي ايجاد بدنه اصلي و ساختار كلي صفحات وب استفاده مي‌شود. اين زبان با تگ‌ (دسته‌بندي‌ و برچسب‌گذاري‌در ارائه مطالب سايت) كار مي‌كند و اين تگ‌ها هستند كه مشخص مي‌كنند در صفحه وب از چه عناصري استفاده شده است.

 


گام دوم: فراگيري زبان CSS


دومين قدم براي كسي كه قصد دارد به طراحي وب‌سايت بپردازد، استفاده از زبان (CSS   Cascading Style Sheets). اين زبان به‌منظور زيباسازي و فرم‌دهي به صفحات وب، كاربرد دارد. به كمك CSS مي‌توانيد خصوصياتي همچون رنگ‌، فونت‌، ابعاد، سايز، نحوه چيدمان عناصر و… را در صفحه وب تعيين كنيد.

 


گام سوم: فراگيري زبان جاوا اسكريپت


با تسلط به زبان‌هاي HTML و CSS، قادر به طراحي صفحات وب ايستا (Static) خواهيد بود. اما امروزه كاربران بيشتر از سايت‌هاي تعاملي و پويا استقبال مي‌كنند. جاوا اسكريپت، از محبوب‌ترين زبان‌هاي برنامه‌نويسي براي پويا كردن سايت به‌شمار مي‌رود كه از شيوه‌هاي مختلف برنامه نويسي پشتيباني مي‌كند. از اين زبان مي‌توان براي برنامه نويسي سمت سرور (Server Side)، اپليكيشن‌هاي موبايل، بازي و اپليكيشن‌هاي دسكتاپ استفاده كرد.

 


گام چهارم: فراگيري يك زبان برنامه‌نويسي سمت سرور مثل PHP


برنامه نويسان وب به دو دسته تقسيم مي‌شوند:

 


برنامه‌نويسان سمت كاربر(Client-side): به طراحي ظاهر سايت مي‌پردازند

برنامه‌نويسان سمت سرور(Server-side): به پياده‌سازي منطق سايت مي‌پردازند

براي داشتن سايتي مفيد و سودمند، صرف داشتن طراحي زيبا كافي نيست، سايت‌ها علاوه‌بر فرم و زيبايي، نيازمند محتواي صحيح و كارآمد هم هستند. سايت‌ها بايد به‌نحوي طراحي شوند كه نيازهاي كاربران را به‌درستي اجرا كنند.

 


در پروژه‌هاي بزرگ تحت وب استفاده از يك زبان سمت سرور ضروري است. اهميت استفاده از يك زبان برنامه‌نويسي زماني به‌خوبي مشخص مي‌شود كه مي‌خواهيم ميان كاربر، پايگاه داده و سرور ارتباط برقرار كنيم. با فراگيري  php مي‌توانيد اسكريپت‌هايي براي دريافت اطلاعات از كاربران بنويسيد و بعد از پردازش اين اطلاعات، آن‌ها را به كاربر برگردانيد.

 


شرايط طراحي سايت


علاوه‌بر مواردي كه در بالا به آنها اشاره شده، شرايط طراحي وب سايت، نيز از موارد حائز اهميتي است كه بايد مورد توجه قرار گيرد. راه‌اندازي يك سايت نيز درست همانند راه‌اندازي يك فروشگاه است و بايد براي آن مكان، نام مناسب، مدير و… در نظر گرفت. راه‌اندازي يك سايت موفق نياز به 4 بخش اصلي دارد كه شامل موارد زير است:

 

  • انتخاب نام دامنه مناسب
  • هاست (اجاره فضايي براي ورود، ذخيره اطلاعات و محتويات سايت)
  • طراحي قالب زيبا و كاربردي
  • سيستم مديريت و كنترل سايت
  • هزينه طراحي سايت 

 

استارت شروع هر كاري به‌شكل درست و اصولي نيازمند صرف هزينه است. مواردي كه براي داشتن يك سايت حرفه‌اي مي‌تواند هزينه در بر داشته باشد، در ادامه بررسي خواهد شد. با توجه به مطالبي كه در ادامه خواهد آمد، مي‌توانيد هزينه‌هاي تقريبي وب ديزاين را تخمين بزنيد.

 


دامنه يا آدرس سايت

 آدرس سايت به‌صورت سالانه يا پنج ساله اجاره داده مي‌شود و تا زماني كه اجاره‌بها را پرداخت كنيد، متعلق به شما خواهد بود. درصورت خودداري از پرداخت اجاره‌بها، دامنه سايت آزاد شده و متقاضي ديگري مي‌تواند مالك آن شود.

 


هزينه هاست


به محيط مجازي اطلاق مي شود كه بر روي يك سرور براي يك سايت تدارك ديده شده است. هاست يك سرور به‌صورت 24 ساعته به شبكه جهاني اينترنت متصل است. هركس در هر لحظه از شبانه‌روز با وارد كردن آدرس سايت مي‌تواند به محتواي ارائه شده دسترسي پيدا كند. بنابراين يك هاست امن و قابل اعتماد اهميت زيادي دارد و هزينه آن نيز به‌صورت ماهيانه يا ساليانه محاسبه مي‌شود. با در نظر گرفتن عوامل مختلف يك هاست خوب مي‌تواند از ماهيانه 10 هزار تومان تا بيش از 100 هزار تومان هزينه داشته باشد.

 


هزينه طراحي وب سايت


همان‌طور كه پيش از اين اشاره شد، امروزه طراحي وب، با روش‌ها و تكنيك‌هاي مختلف برنامه‌نويسي صورت مي‌گيرد. عواملي مانند مهارت طراح، تكنيك طراحي، امنيت طراحي و… در تعيين قيمت طرحي سايت موثر است. براي اين مورد بازه قيمت از 100 هزار تومان تا 10 ميليون تومان توسط طراحان در نظر گرفته مي‌شود.

 


هزينه توليد محتوا


همه مي‌دانيم توليد محتوا در موفقيت يك سايت اهميت زيادي دارد. يك سايت بدون محتواي جديد، جذاب و سئو شده نمي‌تواند از گوگل رتبه خوبي دريافت كند. قيمت گذاري در اين بخش با توجه به توانايي و سابقه كارشناس توليد محتوا متفاوت است.

 


هزينه سئو سايت


سئو داخلي سايت با توجه به نوع قالب، زبان برنامه نويسي، حجم و نوع محتوا مي‌تواند شامل هزينه‌هاي متفاوتي شود. براي سئو داخلي سايت هزينه‌اي بالغ بر 250 هزار تومان تا 3 ميليون تومان لازم است.

 


هزينه پشتيباني سايت


هر سايت باتوجه به نوع فعاليت، نياز به  پشتيباني‌هاي متفاوتي دارد از جمله: آپديت منظم كدنويسي و قالب‌ها، بررسي پيشرفت سايت در گوگل، بررسي روزانه، هفتگي و ماهانه گوگل و… هزينه پشتيباني سايت از مهم‌ترين هزينه‌هايي است كه بايد محاسبه شود. براي پشتيباني سايت باتوجه به حجم و نوع فعاليت، ماهيانه 250 هزار تومان تا 1 ميليون تومان هزينه لازم است.

 


سخن آخر

 

هرچند در نگاه اول، فرايند طراحي وب سايت، سخت و طولاني به‌نظر مي‌رسد و موفقيت در آن نيازمند فراگيري مهارت‌هاي خاصي است، اما زماني كه با شيريني اين كار آشنا شويد و با انگيزه به آن ادامه دهيد، ظرف مدت كوتاهي به جايگاه قابل‌قبولي خواهيد رسيد. در اين نوشتار سعي كرديم ضمن بيان مراحل، اصول و گام‌هاي طراحي سايت، هزينه‌هاي تقريبي آن را نيز مورد بررسي قرار دهيم.

 


منبع: https://www.irandnn.ir/mag/what-is-website-design/


برچسب:
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: <~PostRate~>
بازدید: <~PostViwe~>

+ نوشته شده: 1400/4/19 ساعت: ۱۰ توسط:sorinet :

طراحي سايت

با گذشت زمان و پيدايش ديتا بيس‌ها و زبان‌هاي برنامه‌نويسي جديد سمت سرور مثل PHP، ASP و ... شاهد تغييراتي اساسي در ساختار وب بوديم. امروزه به حدي در اين زمينه پيشرفت حاصل شده كه ساختارهاي يكسان، جاي خود را به مدل‌هاي جديد داده‌اند.
با توجه به توسعه روزافزون اينترنت و پر رنگ شدن نقش آن در گسترش كسب و كارها، افراد و شركت‌هاي زيادي هستند كه براي ادامه مسير به طراحي وب سايت احتياج دارند.
پيش از هر چيز بايد در اين خصوص اطلاعاتي داشته باشيد كه طراحي وب سايت به اشكال مختلفي انجام شده و بايد انتخاب متناسب با نيازهايتان داشته باشيد. بيشتر شركت‌هاي طراحي سايت معتبر، توانايي لازم در جهت طراحي هر نوع سايتي را دارند اما اين موضوع بستگي به نياز و هزينه‌اي كه انجام مي‌دهيد خواهد داشت. در اين مطلب، با تاريخچه و انواع مختلف طراحي سايت آشنا خواهيم شد.

طراحي سايت چگونه پا به عرصه وجود گذاشت

در اوايل شروع طراحي وب سايت، تمامي وب‌سايت‌ها با استفاده از زبان برنامه‌نويسي HTML ساخته مي‌شدند. اين زبان تنها قادر است ساختار بسيار ساده‌اي براي تمايز تيتر، پاراگراف، لينك صفحه‌ها و ... ايجاد كند اما با پيشرفت‌هايي كه سال‌هاي بعد حاصل شدند، اين زبان توسعه بيشتري پيدا كرد و ساختار صفحات وب‌سايت‌ها اندكي پيچيده‌تر شد. در ابتداي اين امر، براي چيدمان صفحات از جدول ااستفاده مي‌كردند اما با معرفي زبان برنامه‌نويسي CSS، ديگر اين روش كاربرد خود را از دست داد.

با گذشت زمان و پيدايش ديتا بيس‌ها و زبان‌هاي برنامه‌نويسي جديد سمت سرور مثل PHP، ASP و ... شاهد تغييراتي اساسي در ساختار وب بوديم. امروزه به حدي در اين زمينه پيشرفت حاصل شده كه ساختارهاي يكسان، جاي خود را به مدل‌هاي جديد داده‌اند كه در ادامه مطلب با آن‌ها آشنا خواهيم شد.

آشنايي با انواع وب‌سايت‌هاي كد نويسي

اگر بخواهيم وب‌سايت‌ها را بر حسب كاربرد و نوع كدنويسي تقسيم كنيم، بايد به موارد زير اشاره داشته باشيم:


سايت‌هاي استاتيك و ثابت

سايت‌هاي استاتيك به گونه‌اي طراحي مي‌شوند كه تمام اطلاعات لازم در همان ابتدا در آن قرار داده شده و براي ايجاد تغيير بايد باطلاعاتي درباره كد نويسي سايت داشته باشيد. چنين سايت‌هاي با زبان برنامه‌نويسي HTML طراحي مي‌شوند و به علت حجم پايين كدها، سرعت لود بسيار بالايي دارند. از طرفي ديگر، هر چقدر تعداد كدها كمتر باشد، ميزان ايندكس شدن مطالب توسط موتورهاي جستجو افزايش پيدا مي‌كند.
 از مزاياي سايت‌هاي استاتيك مي‌توان به هزينه كمتر و امنيت بالاي آن اشاره كرد؛ اما توجه داشته باشيد كه محتواي آن توسط مديران سايت قابل تغيير نيستند. به همين جهت امكان به‌روزرساني در آن وجود نداشته و براي مواردي توصيه مي‌شوند كه محتواي سايت، تنها چند بار در سال نياز به تغيير دارد.


سايت‌هاي دايناميك يا پويا

سايت‌هاي دايناميك بر خلاف نوع استاتيك، داراي دسترسي آزاد به بخش مديريت هستند و امكان تغيير محتوا در هر لحظه وجود دارد. در واقع قالب اصلي سايت توسط برنامه‌نويس نوشته شده و محتواي آن توسط مدير سايت درج مي‌شود. براي نوشتن كدهاي اين نوع سايت، بيشتر از زبان‌هاي ASP، ASP.Net و PHP استفاده مي‌شود و زبان‌هايي مثل CSS و Silver Light براي افزودن قابليت‌هاي بيشتر به كار گرفته مي‌شوند.
از جمله مزاياي اين سايت‌ها مي‌توان به نبود محدوديت در تغيير، توليد يا حذف مطالب اشاره كرد. همچنين با كمك زبان‌هاي پيشرفته برنامه‌نويسي مي‌توان از قابليت‌ها و امكانات زيادي همچون فرم،‌صفحه هوشمند، صفحات جستجو و ...بهره برد. اما با توجه به حجم بالاي كدهاي پيچيده در ساختار سايت‌هاي دايناميك، قابل انتطار است كه سرعت پايين‌تري نسب به سايت‌هاي استاتيك داشته باشند.


سايت‌هاي پورتال

پورتال‌ها، سايت‌هايي هستند كه از چندين سايت دايناميك تشكيل شده‌اند و هدف جامعي را دنبال مي‌كنند. معمولا سايت‌هاي خبري به شكل پورتال بوده و براي رسيدن به اهداف خاصي طراحي مي‌شوند. تمام ويژگي‌هاي سايت‌هاي پورتال مشابه سايت‌هاي دايناميك مي‌باشد.


سايت‌هاي فلش

در سال‌هاي اخير، شكل جديدي از طراحي سايت رواج پيدا كرده است كه با عنوان سايت فلش شناخته مي‌شود. سايت فلش خود به دو دسته استاتيك و نيمه دايناميك تقسيم مي‌شود كه دقيقا همان ويژگي‌ها را دارند. اين سايت‌ها به وسيله نرم‌افزارهاي مخصوص طراحي مي‌شوند و به عقيده بسياري، طراحي زيباتري دارند. اما ايراداتي در آن به چشم مي‌خورد كه به شرح زير مي‌باشند:

  • محتواي آن توسط موتور جستجوگر قابل تشخيص نبوده و تاثير منفي در سئو دارند
  • چنين سايت‌هايي داراي حجم بسيار زيادي هستند و در نتيجه سرعت لود پاييني دارند

وردپرس، روشي براي عدم نياز به كدنويسي

وردپرس يك سيستم مديريت محتواي رايگان است كه براي راه‌اندازي و مديريت سايت و وبلاگ كاربرد دارد. زبان برنامه‌نويسي به كار رفته در آن PHP بوده و توسط MySQL پشتيباني مي‌شود. هم‌اكنون حدود 76 ميليون وب‌سايت در جهان توسط وردپرس ايجاد شده است. از اين CMS مي‌توان براي ايجاد و مديريت انواع سايت‌هاي شخصي، خبري، عكاسي، ورزشي، كسب و كار، فروشگاهي، تجاري، اجتماعي، دانشگاهي و ... استفاده كرد. بدون شك چيزي به جز مزاياي وردپرس نمي‌تواند موجب چنين محبوبيتي شود. در ادامه مطلب با مزاياي اين سيستم مديريت محتواي رايگان آشنا خواهيم شد.

 


آشنايي با مزاياي محبوب‌ترين CMS جهان

كاهش چشمگير هزينه‌ها:‌ همانطور كه اشاره كرديم، اين سيستم به صورت رايگان در اختيار كاربران قرار گرفته و انها براي استفاده از افزونه‌ها و قالب‌هاي اختصاص بايد مبلغي پرداخت كنيد. اين مبلغ در مقايسه با هزينه سايت‌هاي كد نويسي شده بسيار ناچيز بوده و مقرون به صرقه‌تر خواهد بود

ظاهر كاربر پسند: با توجه به انواع قالب‌هايي كه وجود دارند، مي‌توانيد مناسب‌ترين و زيباترين آن‌ها را تهيه كنيد يا حتي اقدام به ساخت يك قالب سفارشي كنيد تا از هر لحاظ منحصر به فرد باشد

سهولت مديريت:‌ از طريق منوي پيشخوان وردپرس به بخش‌هاي مختلف سايت دسترسي خواهيد داشت و نياز به هيچ برنامه جانبي براي مديريت نخواهد بود

سئوپذيري بالا: استاندارد كدنويسي وردپرس موجب شده تا چنين سايت‌هايي بتوانند راحت‌تر در گوگل رتبه بگيرند. همچنين افزونه‌هاي متعددي مانند يوست سئو ارائه شده‌اند كه مي‌توانند شما را در اين زمينه كمك كنند

به روزرساني رايگان: علاوه بر اين كه خود وردپرس رايگان است، به روزرساني‌هاي آنز كاملا رايگان بوده و هر لحظه مي‌توانيد از طريق سايت اصلي به آن دسترسي داشته باشيد

امنيت بالا: توجه به امنيت و رفع مشكلات مربوطه، يكي از مسائلي است كه وردپرس همواره به آن توجه ويژه دارد و در هر به روزرساني كه ارائه مي‌شود، باگ‌هاي رصد شده برطرف مي‌شوند. همچنين براي اطمينان خاطر بيشتر مي‌توانيد از افزونه‌هاي مرتبط استفاده كنيد

انعطاف‌پذيري:‌ وردپرس در مقايسه با ساير CMSهاي موجود در جهان، داراي انعطاف بيشتري بوده و به مديران اجازه هر نوع طراحي و تغيير را مي‌دهد.

 

 


منبع:https://www.ilna.news/fa/tin000y/news-1030518


برچسب:
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: <~PostRate~>
بازدید: <~PostViwe~>

+ نوشته شده: 1400/4/17 ساعت: ۱۱ توسط:sorinet :